Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Sizin okulda sıra var mı?arkadaşlar okulla alakalı sorduğunuz soruların %90 ı okuldan okula değişir
Sizin okulda sıra var mı?arkadaşlar okulla alakalı sorduğunuz soruların %90 ı okuldan okula değişir
dolaba koyabilirsin biz sıranın altında boşluklara koyup saklıyodukliseye yeni başladım sayılır yarın 10.sınıfın ilk günü sınav harici hiç gitmedim arkadaş yazdı az önce okula telefon götürcen mi ilk gün götüren maldır yasakmış diye en son ben 7çsınıftayken falan yasak değildi diye hatırlıyom telefonları koyacak yerler vardı sınıflarda onları babalarının hayrına koymamışlardır diye düşünüyordum şuan yasak mı okula telefon götürmek yardımcı olursanız güzel olur
Bizim okulda sınıf dolabı var oraya kitleniyor. Çıkışta da alınıyor. Tabii arada kaçamak yapıyoruz o ayrı.liseye yeni başladım sayılır yarın 10.sınıfın ilk günü sınav harici hiç gitmedim arkadaş yazdı az önce okula telefon götürcen mi ilk gün götüren maldır yasakmış diye en son ben 7çsınıftayken falan yasak değildi diye hatırlıyom telefonları koyacak yerler vardı sınıflarda onları babalarının hayrına koymamışlardır diye düşünüyordum şuan yasak mı okula telefon götürmek yardımcı olursanız güzel olur