Kitap değil y normal çalışma kağıdı bende bilmiyorum biri üstüne su döktü galiba
işlemleri ile anlatabilirsen sevinirim kimya dersini kaçırmıştım hiçbir şey anlamıyorum
Udemyden kurs almak istiyordum sadece bir tane kurs aldım oda ücretsiz ücretli bir kurs almak istediğimde 36tl idi sabit şimdi değişip 220tl olmuş bu indirim bir daha ne zaman gelir
Baban doktorların maaşına bakmadan bile git bölümü benim dediğimi oku mesleğide doktorluk seç diyorsa çok fena bilgi erişim sıkıntısı var internet falan yok mu sizin evde, ne yapmak ne seçmek ne olmak istiyorsan ol
Bilgisayar programcılığı bölümünden mezun olup web tasarımı ve geliştirme yapabilir miyim çünkü türkiyede hiç iyi web tasarımı ve geliiştirme bölümü yok
Anadolu lisesinde okuyorum Bilgisayar programcılığı okumayı düşünüyorum en erken nasıl erasmus programına kayıt olup gidebilirim
1626431617
Üni 1. sınıf ta 2.dönemde başvuru yapılırsa neye bakılıyor
Erasmus ve Erasmus+ Farkları nelerdir ve üniversite ortalaması mı lise ortalaması mı yoksa bütün eğitim öğretim döneminin ortalamasına mı bakıyorlar bilen biri varsa yazarsa sevinirim