Arama sonuçları: *

1. Laxerian

10.sınıf kimya sorularım

2. Laxerian

10.sınıf kimya sorularım

Tabi 🙏, Bu sorularıda bi açıklayabilir misin 2. 3. Soruların zaten oranları sayıları farklı
  3. Laxerian

10.sınıf kimya sorularım

Kitap değil y normal çalışma kağıdı bende bilmiyorum biri üstüne su döktü galiba işlemleri ile anlatabilirsen sevinirim kimya dersini kaçırmıştım hiçbir şey anlamıyorum
  4. Laxerian

10.sınıf kimya sorularım

Bu soruları yapamadım yardım edebilir misiniz
  5. Laxerian

Udemyde indirim ne zaman geliyor

Udemyden kurs almak istiyordum sadece bir tane kurs aldım oda ücretsiz ücretli bir kurs almak istediğimde 36tl idi sabit şimdi değişip 220tl olmuş bu indirim bir daha ne zaman gelir
  6. Laxerian

Udemy e biyoloji dersi yükleyebilir miyiz?

Amcam ve eşi biyoloji öğretmeni 12. Sınıf biyoloji videoları gibi videolar çekip udenyden paylaşabilirler mi
  7. Laxerian

LGS Açıklandı Bakmayan Kalmasın!

Millet çuvallamış sınavda 370 puan ile yüzde 15 deydim
  8. Laxerian

Ailem Eşit Ağırlık Okumamı İstemiyor Ne Yapmalıyım?

Ne yapmak istiyorsan onu yap çok istiyorsa gitsin liseye kendisi okusun sayısalı kusura bakmasın
  9. Laxerian

Ailem Eşit Ağırlık Okumamı İstemiyor Ne Yapmalıyım?

Baban doktorların maaşına bakmadan bile git bölümü benim dediğimi oku mesleğide doktorluk seç diyorsa çok fena bilgi erişim sıkıntısı var internet falan yok mu sizin evde, ne yapmak ne seçmek ne olmak istiyorsan ol
  10. Laxerian

OBP Puanı hesaplama ve Üniversite puanına etkisi

Lise sonu notları etkilimi sadece orta öğretim mi
  11. Laxerian

OBP Puanı hesaplama ve Üniversite puanına etkisi

OBP Sadece orta öğretim yıl sonu notlarımızı mı baza alıyor öncellikle bunu sormak istiyorum ve Sınavdan 350 Aldığımda bu Notlar ile puanım ne olur
  12. Laxerian

Erasmus ve Erasmus+ Farkları nelerdir ve Neyin ortalamasına göre alımlar oluyor

Erasmus anlaşmalı olan Bilgisayar mühendisliği bölümü İyi-Orta puanlı güzel bir üniversite önerebilir misin
  13. Laxerian

Bilgisayar programcılığı bölümünden mezun olup web tasarımı ve geliştirme yapabilir miyim çünkü türkiyede hiç iyi web tasarımı ve geliiştirme bölümü yok
  14. Laxerian

Anadolu lisesinde okuyorum Bilgisayar programcılığı okumayı düşünüyorum en erken nasıl erasmus programına kayıt olup gidebilirim 1626431617 Üni 1. sınıf ta 2.dönemde başvuru yapılırsa neye bakılıyor
  15. Laxerian

Erasmus ve Erasmus+ Farkları nelerdir ve üniversite ortalaması mı lise ortalaması mı yoksa bütün eğitim öğretim döneminin ortalamasına mı bakıyorlar bilen biri varsa yazarsa sevinirim
  16. Laxerian

İngilizce geliştirmek için uygulama önerisi

İngilizce konuşmak ve anlamak ingilizcem orta seviyenin biraz altında diyebilirim
  17. Laxerian

İngilizce geliştirmek için uygulama önerisi

İngilizce grammer ve kelime öğrenebileceğim uygulama var mı telefonu açımca karşına çıkıp soran vs yada cidden iyi öğreten sizinde kullandığınız?
  18. Laxerian

Lise 1 Uzakten Eğitim ile Sınıfta Kalma Var mıdır?

Sınıfta kalma var mı arkadaşlar devamsızlıktan
  19. Laxerian

2. Dönem Sınavlarına Girmelimiyim?

Benimde ortalamam tam 72.6 ve bence girme
  20. Laxerian

Hakkımız yenmiyor mu ?

Siz zaten sınava çalışmıyormusun reis girin işte
Top Bottom