Neler Yeni

Hakkımız yenmiyor mu ?

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,864
İsim
Kgn
Bunun yanında birde bunları yapanların mışıl mışıl uyumaları koyuyor...

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Ben 12.sınıfım sınavlarımı oldum 2.dönemide tamam ama diğer sınıflar isterse 2.dönem sınavları olmadan sadece 1.dönem notlarıyla geçebilecekmiş.İlk dönem ortalamam 94,bu dönem ise 70(performanslar girilmeden)girilse bile kaç olabilir ki zaten gidip bunlar sadece ilk dönem ortalamasıyla geçerken bizim geçemememiz haksızlık değil mi,adaletsizlik değil mi?
Siz zaten sınava çalışmıyormusun reis girin işte

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,864
İsim
Kgn
Ya allah aşkına şu yazıları bi düzgün okuyun adamlar nedeniş istersen 1.dönemin geçerli olması ı isteyebilirsin demiş hemen bi sallamaya başlamayın be
12.sınıf için böyle bir şey yazıyor mu yoksa ben mi göremiyorum

Ekler

• Screenshot_2021-05-11-21-24-59.png
    Screenshot_2021-05-11-21-24-59.png
    653.8 KB · Hit: 32

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Ya allah aşkına şu yazıları bi düzgün okuyun adamlar nedeniş istersen 1.dönemin geçerli olması ı isteyebilirsin demiş hemen bi sallamaya başlamayın be
Bunun farkındayım, hakkımızın yendiği kısım bu değil, biz sabahlayıp o kadar sınavlara çalışıp bir şey yapmaya çalıştık.
İyi veya kötü bir not aldık ve E-Okul'a girildi, o kadar okula gittik Corona zamanında, hocaların laflarını çektik, yol çektik.
Şimdi çıkıp diyorlar ki yaptığınız tüm emekler boşa gitti çünkü olmayanlar da var, onlar olmadı diye olanları yok sayıyorlar.
Küstah küstah isterseniz sadece 1. dönem ile de geçebilirsiniz diyorlar bir de, madem böyle yapacaktınız uğraştırmasaydınız.
12. sınıflar ise daha da kötü bir durumda hiç bu karara dahil değiller. 9. , 10. ve 11. sınıflar için yapılmış. Çok saçma iş. çok. (n)
Korona olan kişiler, sabahlanan geceler, çalışmalar yapmasam da aynı olacaktı. O zaman niye yaptık? Buna sitem ediyorum...

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,864
İsim
Kgn
Siz zaten sınava çalışmıyormusun reis girin işte
Agam çalışıyorum ama söyle düşün istediğin okulun bölümü 390 puan sen sınavdan 350 almışsın lise ortalaması ile 389 alıp girememek var birde 392 alıp girmek var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun farkındayım, hakkımızın yendiği kısım bu değil, biz sabahlayıp o kadar sınavlara çalışıp bir şey yapmaya çalıştık.
İyi veya kötü bir not aldık ve E-Okul'a girildi, o kadar okula gittik Corona zamanında, hocaların laflarını çektik, yol çektik.
Şimdi çıkıp diyorlar ki yaptığınız tüm emekler boşa gitti çünkü olmayanlar da var, onlar olmadı diye olanları yok sayıyorlar.
Küstah küstah isterseniz sadece 1. dönem ile de geçebilirsiniz diyorlar bir de, madem böyle yapacaktınız uğraştırmasaydınız.
12. sınıflar ise daha da kötü bir durumda hiç bu karara dahil değiller. 9. , 10. ve 11. sınıflar için yapılmış. Çok saçma iş. çok. (n)
Korona olan kişiler, sabahlanan geceler, çalışmalar yapmasam da aynı olacaktı. O zaman niye yaptık? Buna sitem ediyorum...
Deseler 12 lerin için de öyle diye bir şey olmaz ama demiyor işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre
Bütün öğrenciler aynı şeyleri çekti herkes 1.dönem sınava girdi 2.dönemde sınava çalıştı ben daha dersi yrni bitirdim hakkının yendiği falan yok

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bütün öğrenciler aynı şeyleri çekti herkes 1.dönem sınava girdi 2.dönemde sınava çalıştı ben daha dersi yrni bitirdim hakkının yendiği falan yok
Sen daha dersi yeni bitirdin, biz aylar önce aynı derslerden 2. sınavlara girip çıktık bile, stresin aynı olacağını mı düşünüyorsun?

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,864
İsim
Kgn
İsteyen Sadece 1. dönem ortalamasını kullanabiliyor. O yüzden haksızlık yok.
12 ler için yok kaç kere daha söyleyelim lütfen ama

sen girdin mi 2. dönem sınavlarına

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
bende hem geçen dönem bu bu dönem toplam 30 sınava girdim 9 10 11 ler hala sınav iptal diye bağrıyo

ve 1.dönem 100 olan ortalamam 2.dönem 94

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ben 12.sınıfım sınavlarımı oldum 2.dönemide tamam ama diğer sınıflar isterse 2.dönem sınavları olmadan sadece 1.dönem notlarıyla geçebilecekmiş.İlk dönem ortalamam 94,bu dönem ise 70(performanslar girilmeden)girilse bile kaç olabilir ki zaten gidip bunlar sadece ilk dönem ortalamasıyla geçerken bizim geçemememiz haksızlık değil mi,adaletsizlik değil mi?
Ben buradaki adaletsizliği anlamadım. Sen 11lerle mi yarışıyorsun? Rakiplerin 12.sınıflar değil mi?

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,864
İsim
Kgn
ve 1.dönem 100 olan ortalamam 2.dönem 94
kötü anlamda söylemiyorum ama şimdi sen bu seneki ortalamanı 100 olarak mı geçirmek istersin yoksa 97 olarak mı,Bunu mantıksız bulanlar için soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,733
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom