Neler Yeni

Hakkımız yenmiyor mu ?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum ben bir 2018 mezunu olarak haksızlık olmuş diyemem, 12.sınıflar olarak sizin notlarınız üniversite sınavına da etki ediyor o yüzden zaten mecburen 2.dönem notlarınız girilecekti asıl haksızlık sizin tüm konulardan sınava girecek olmanız.
çok güzel açıklamışsın Lgs girecek olanlarda aynı şekilde geçen sene girenler ilk dönem konularından sorumluydu bu sene 2. dönem konularından sorumlular

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
Dostum ben bir 2018 mezunu olarak haksızlık olmuş diyemem, 12.sınıflar olarak sizin notlarınız üniversite sınavına da etki ediyor o yüzden zaten mecburen 2.dönem notlarınız girilecekti asıl haksızlık sizin tüm konulardan sınava girecek olmanız.
Senin dediğinde doğru ama mesela okul ortalamasının(9-10-11-12 alınacaj olan) bi 39 puan vermesi var birde 42 puan vermesi var ve bu 3 puan bence baya bi kişinin önüne geçirir

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben 12.sınıfım sınavlarımı oldum 2.dönemide tamam ama diğer sınıflar isterse 2.dönem sınavları olmadan sadece 1.dönem notlarıyla geçebilecekmiş.İlk dönem ortalamam 94,bu dönem ise 70(performanslar girilmeden)girilse bile kaç olabilir ki zaten gidip bunlar sadece ilk dönem ortalamasıyla geçerken bizim geçemememiz haksızlık değil mi,adaletsizlik değil mi?
üniversite okuyorum sınavları oldum bir'De üstüne kalalım diye iyice zorlaştırıyorlar 25 soru 20 dk ve sorularda geri dönüş yok geçtinmi gg bitti

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
üniversite okuyorum sınavları oldum bir'De üstüne kalalım diye iyice zorlaştırıyorlar 25 soru 20 dk ve sorularda geri dönüş yok geçtinmi gg bitti
Ne diyelim yapabileceğimiz bir şey yok:(

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Belki sınav seneniz ve çalışmaya devam etmeniz için yapıyorlar olabiliriler. Bir de üni. puanını etkiliyor sınav sonuçları. Yine ortada hak yeniyor mu evet. Geçmiş olsun.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İsterseniz 1.dönemin notları ile geçebiliyorsunuz açıklamada yazıyordu. 1.dönem notlarını seç gitsin

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
İsterseniz 1.dönemin notları ile geçebiliyorsunuz açıklamada yazıyordu. 1.dönem notlarını seç gitsin
9-10-11. Sınıflar içinmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki sınav seneniz ve çalışmaya devam etmeniz için yapıyorlar olabiliriler. Bir de üni. puanını etkiliyor sınav sonuçları. Yine ortada hak yeniyor mu evet. Geçmiş olsun.
Öyle yapsalar ne olacak zaten derslerde 4-5 kişi oluyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani yapcak bir şey yok buralara yazıp içimi dökmekten başka
Sonrada gidip kahkah kihkih hadi çocuklar lisede neler istiyorsunuz diyip konu değiştirtiriyorlar

Forumuye

80+ Bronze
Ben 12.sınıfım sınavlarımı oldum 2.dönemide tamam ama diğer sınıflar isterse 2.dönem sınavları olmadan sadece 1.dönem notlarıyla geçebilecekmiş.İlk dönem ortalamam 94,bu dönem ise 70(performanslar girilmeden)girilse bile kaç olabilir ki zaten gidip bunlar sadece ilk dönem ortalamasıyla geçerken bizim geçemememiz haksızlık değil mi,adaletsizlik değil mi?
Tüm 12 ler aynı durumu yaşadığı için bir haksızlık olacağını sanmıyorum. Diğer sınıflar da aynı şekilde hepsi sınava girmediği için hepsinin notu yüksek olacak. Bence burada bir sorun yok.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
Tüm 12 ler aynı durumu yaşadığı için bir haksızlık olacağını sanmıyorum. Diğer sınıflar da aynı şekilde hepsi sınava girmediği için hepsinin notu yüksek olacak. Bence burada bir sorun yok.
Kaçıncı sınıfa gidiyorsun bilmiyorum ama kendimizi bu durumlar olduğu zaman mağdur durumdaki kişiler yerine koyunca büyük bir sorunun olduğunu fark ediyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Emre
Yeniyor, maalesef böyle olacağı belli idi. Basit bir şeyi bile yarım yamalak yapıyorlar, ben de benzer durumdan muzdaribim.
Ya allah aşkına şu yazıları bi düzgün okuyun adamlar nedeniş istersen 1.dönemin geçerli olması ı isteyebilirsin demiş hemen bi sallamaya başlamayın be

• Hahaha
Reaksiyonlar: Siri
Top Bottom