Neler Yeni

Hakkımız yenmiyor mu ?

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
yaşadım geçen sene ilk dönem ortalamam düşüktü yükseltme fırsatım vardı ve bizi yazılı yapmadılar.
asıl yapılmaması bazılarının haklarını yemek bence.
ve bu zamanda farkındaysan virüsün bulaşıcılığı artmıştı ve öldürme olasılığı daha yüksekti

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
ve bu zamanda farkındaysan virüsün bulaşıcılığı artmıştı ve öldürme olasılığı daha yüksekti
Öyle bir şey yok evvelden beridir %3 civarı
Öğrencilerin süper bulaştıcı olma olasılığı %0.2 iken yetişkinlerin %2 yani okulları kapatmak da çözüm değil maalesef. Ama haklısınız SINAV İÇİN açılmamalı. Ders için açılmalı ve tabii ki 12lere değil tüm kademelere seyreltilmiş şekilde açılmalı.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
Sınava 3 ay kala kaldırıldı derece hedefim vardı. Tytyi 90 dakikada bitiriyordum gittiler +30 dk eklediler. Bu da yetmedi sınavda hatalı soru sorup hayal ettiğim üniye girmeme engel oldular, iptal de olmadı soru.Yani şunu demeye getiriyorum. Eğer hak yeniyorsa da o anki koşullara uyum sağlamak gerekiyor benim 7 aylık emeğimi şaak diye çöpe attılar. Ben buna takılsaydım şu anda sınava tekrar hazırlanır olurdum.
Ben hala bir hakkınızın yendiğini düşünmüyorum ama varsayalım ki hakkınız yeniyorsa bile bunu sürekli zihninizde tutmak size zarar verir.

Önünüze odaklanın ve bir sonraki yılsizden sonraki nesillerin bunu yaşamaması için nelerin yapılması gerektiğini düşünün sınavdan sonra.
3 ayda konularını gayet güzelce tekrar edip deneme çözebilirdin zaten sınav 120 dakika 150 oluyor buna itirazın var ve bizde ekstra zaman yok şuan.Eğer takılsaydım tekrar hazırlanırdım dediğine göre seçimlerde yazdığın bir üniversiteye girmişsin.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
3 ayda konularını gayet güzelce tekrar edip deneme çözebilirdin zaten sınav 120 dakika 150 oluyor buna itirazın var ve bizde ekstra zaman yok şuan.Eğer takılsaydım tekrar hazırlanırdım dediğine göre seçimlerde yazdığın bir üniversiteye girmişsin.
Ahahah anlatamıyorum kardeşim
Bak toplamda 40 a yakın kitaptan taradığım konular kalkıyor
Sen diyorsun ki diğerlerine çalışabilirdin :D
Ben diyorum ki süre azaltmak için 9 aya yakın çalıştım rakiplerimin önüne geçtim. Sonra 30 dakika eklediler benim elimdeki avantajı aldılar çöpe attılar
Sen diyorsun ki çalışabilirdin :D
Neyse devam , buna takılmanı önermem ama sen buna takılacaksın gibi duruyor. Allah yardımcın olsun.

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
Ahahah anlatamıyorum kardeşim
Bak toplamda 40 a yakın kitaptan taradığım konular kalkıyor
Sen diyorsun ki diğerlerine çalışabilirdin :D
Ben diyorum ki süre azaltmak için 9 aya yakın çalıştım rakiplerimin önüne geçtim. Sonra 30 dakika eklediler benim elimdeki avantajı aldılar çöpe attılar
Sen diyorsun ki çalışabilirdin :D
Neyse devam , buna takılmanı önermem ama sen buna takılacaksın gibi duruyor. Allah yardımcın olsun.
Seninde dediklerin doğru aslında neyse fazla uzatmaya gerek yok gibi,en iyisi bakanların değişmesi olur biter şimdilik :D

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Seninde dediklerin doğru aslında neyse fazla uzatmaya gerek yok gibi,en iyisi bakanların değişmesi olur biter şimdilik :D
Zihniyetin değişmesi lazım. Geçen sene yaşadıklarım travma yarattı bende sınav gecesi uyuyamadım bunların saçmalıkları yüzünden. Bolca çalış ama dışarı çıkıp hava almayı da ihmal etme lütfen. Her gün olmasa da haftada 3 4 güb açık havada biriyle veya yalnız, kalabalıktan uzak şekilde yürüyüş yap.
Allah yardımcın olsun

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
Zihniyetin değişmesi lazım. Geçen sene yaşadıklarım travma yarattı bende sınav gecesi uyuyamadım bunların saçmalıkları yüzünden. Bolca çalış ama dışarı çıkıp hava almayı da ihmal etme lütfen. Her gün olmasa da haftada 3 4 güb açık havada biriyle veya yalnız, kalabalıktan uzak şekilde yürüyüş yap.
Allah yardımcın olsun
Teşekkürler ederim,zar zor dayanmaya çalışıyoruz mental,fiziksel çöküş her şey oldu artık kalan 43 güne filan bakacağız :)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Teşekkürler ederim,zar zor dayanmaya çalışıyoruz mental,fiziksel çöküş her şey oldu artık kalan 43 güne filan bakacağız :)
Çok önemli var ya. Ama işin sonunda stres bitince o rahatlama bile her şeye değiyor.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
O stres biter başka stres gelir gibi hissediyorum.Türkiyede olunca :)
Sınav stresinden beter bir stres yok sistem tamamen psikolojik harabiyet üstüne kurulu. 18ini geçtikten ve işini eline aldıktan sonrası kolay.
Çok dert değil yani bir yıl daha uzatırsın tusa 1 yıl daha hazırlanırsın, iş bulamazsın başka yerlere başvururusun vs. Ama kendi başınasın şu anda yalnız değilsin aile ve çevre baskısı çok kötü
Stres bitiyor , güzel günler başlıyor inşallah

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn
Sınav stresinden beter bir stres yok sistem tamamen psikolojik harabiyet üstüne kurulu. 18ini geçtikten ve işini eline aldıktan sonrası kolay.
Zaten böyle saçma(bence) bir açıklama yapmasalardı ben evde televizyon izliyor olacaktım :)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Abi öyle düşünme sözlüler en az bi 15 puan etki yapar bence