Neler Yeni

Erasmus ve Erasmus+ Farkları nelerdir ve Neyin ortalamasına göre alımlar oluyor

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Erasmus ve Erasmus+ Farkları nelerdir ve üniversite ortalaması mı lise ortalaması mı yoksa bütün eğitim öğretim döneminin ortalamasına mı bakıyorlar bilen biri varsa yazarsa sevinirim

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Erasmus ve Erasmus+ Farkları nelerdir ve üniversite ortalaması mı lise ortalaması mı yoksa bütün eğitim öğretim döneminin ortalamasına mı bakıyorlar bilen biri varsa yazarsa sevinirim
Üniversite yıl sonu notuna göre.

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Farkını bilmiyorum ama biz lise sonda iken gitmiştik lise ortalamasına göre gitmiştim ben macaristana avusturya ve slovakya'ya orda staj görmeye gitmiştik 10 öğrenci

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farkını bilmiyorum ama biz lise sonda iken gitmiştik lise ortalamasına göre gitmiştim ben macaristana avusturya ve slovakya'ya orda staj görmeye gitmiştik 10 öğrenci
Anadolu lisesinde okuyorum Bilgisayar programcılığı okumayı düşünüyorum en erken nasıl erasmus programına kayıt olup gidebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üniversite yıl sonu notuna göre.
Üni 1. sınıf ta 2.dönemde başvuru yapılırsa neye bakılıyor

Cankmkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Can
Anadolu lisesinde okuyorum Bilgisayar programcılığı okumayı düşünüyorum en erken nasıl erasmus programına kayıt olup gidebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üni 1. sınıf ta 2.dönemde başvuru yapılırsa neye bakılıyor
Kanka bilmiyorum o olayları ben meslek lisesinde biyomedikal bölümünü okuyordum macaristanda bi firma projeyle geldi işte staj yaptık orda

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar programcılığı bölümünden mezun olup web tasarımı ve geliştirme yapabilir miyim çünkü türkiyede hiç iyi web tasarımı ve geliiştirme bölümü yok

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bilgisayar programcılığı bölümünden mezun olup web tasarımı ve geliştirme yapabilir miyim çünkü türkiyede hiç iyi web tasarımı ve geliiştirme bölümü yok
Onun yerine iyi bir üniversitede bilgisayar mühendisliği eğitimi almaya bak.

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
Onun yerine iyi bir üniversitede bilgisayar mühendisliği eğitimi almaya bak.
Erasmus anlaşmalı olan Bilgisayar mühendisliği bölümü İyi-Orta puanlı güzel bir üniversite önerebilir misin

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Erasmus anlaşmalı olan Bilgisayar mühendisliği bölümü İyi-Orta puanlı güzel bir üniversite önerebilir misin
Hocam sana şöyle söyleyeyim : ben sayısalda 2000 yaptım ama istediğim bilgisayar mühendisliği gelmedi

Ben boğaziçi istiyordum, Ankara'da da okumak istemediğimden tıp yazdım tıbbı da seviyorum zaten ama :

Senin yerinde olsam
Boğaziçi , bilkent, odtü, koç, (en kötü ihtimalle) marmara üniversitesi dışında düşünme . Hedefini yüksek tut lise boyu çalış emin ol olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,733
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom