Üniversite yıl sonu notuna göre.Erasmus ve Erasmus+ Farkları nelerdir ve üniversite ortalaması mı lise ortalaması mı yoksa bütün eğitim öğretim döneminin ortalamasına mı bakıyorlar bilen biri varsa yazarsa sevinirim
Farkını bilmiyorum ama biz lise sonda iken gitmiştik lise ortalamasına göre gitmiştim ben macaristana avusturya ve slovakya'ya orda staj görmeye gitmiştik 10 öğrenciErasmus ve Erasmus+ Farkları nelerdir ve üniversite ortalaması mı lise ortalaması mı yoksa bütün eğitim öğretim döneminin ortalamasına mı bakıyorlar bilen biri varsa yazarsa sevinirim
Anadolu lisesinde okuyorum Bilgisayar programcılığı okumayı düşünüyorum en erken nasıl erasmus programına kayıt olup gidebilirimFarkını bilmiyorum ama biz lise sonda iken gitmiştik lise ortalamasına göre gitmiştim ben macaristana avusturya ve slovakya'ya orda staj görmeye gitmiştik 10 öğrenci
Üni 1. sınıf ta 2.dönemde başvuru yapılırsa neye bakılıyorÜniversite yıl sonu notuna göre.
Kanka bilmiyorum o olayları ben meslek lisesinde biyomedikal bölümünü okuyordum macaristanda bi firma projeyle geldi işte staj yaptık ordaAnadolu lisesinde okuyorum Bilgisayar programcılığı okumayı düşünüyorum en erken nasıl erasmus programına kayıt olup gidebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üni 1. sınıf ta 2.dönemde başvuru yapılırsa neye bakılıyor
Onun yerine iyi bir üniversitede bilgisayar mühendisliği eğitimi almaya bak.Bilgisayar programcılığı bölümünden mezun olup web tasarımı ve geliştirme yapabilir miyim çünkü türkiyede hiç iyi web tasarımı ve geliiştirme bölümü yok
Erasmus anlaşmalı olan Bilgisayar mühendisliği bölümü İyi-Orta puanlı güzel bir üniversite önerebilir misinOnun yerine iyi bir üniversitede bilgisayar mühendisliği eğitimi almaya bak.
Hocam sana şöyle söyleyeyim : ben sayısalda 2000 yaptım ama istediğim bilgisayar mühendisliği gelmediErasmus anlaşmalı olan Bilgisayar mühendisliği bölümü İyi-Orta puanlı güzel bir üniversite önerebilir misin