Aynen kardeşim . Parlamenter sistem ! yanlarına da çiçek çiziyoruz . Bütün sorunlarımızı çözüyoruz .
Etmelidir Yapmalıdır adam etmiyor yapmıyor . Diyor ki buranın ağası benim . Benim de ağalarım var .
Yapmıyorum yaaa ! diyor .Sende ağlıyorsun sabah akşam sonra unutuyorsun . Adam altına Mercedes çekiyor .
Sende o adam bunu yaparken , başlarda ağlıyorsun sonra da bende o adam gibi olayım diyorsun .
Bende diyorum ki o adamın üstüne seni gönderiyorum , üniversiteli liseli , memur , akademisyen , pedagog psikolog akademisyen , polis jandarma asker , Sonra da diyorum ki ! toplayın verileri üstüne AKADEMİK BİR ÇALIŞMA YAPIN , böyle bir süreçte ?
Kim kimin arkasında olacak acaba ? Hangi akıl zayıflığından müzdarip insan bu adamın yanında tavır alır ?
Sonuç olarak da bu adam , hayatını bundan sonra , sokaktaki hayvandan farksız olarak yaşar .
İnsanların bu cahilliğinden kaynaklı açığı onlara karşı kullanarak ; insanların biri birini terbiye etmesini sağlayarak ; bu işlere kalkışınca da terbiye edileceğini bildiği için daha başından kalkışmamasını sağlıyorum .
Birisi bu işe giriştiğinde ; otomatik olarak başına terbiyeciler bela olur . Terbiyecileri de emniyet kolluk kuvveti korur .
Emniyet kolluk kuvveti bunu yapmadığı zaman ; onların başına da terbiyeciler bela olur .
TERBİYECİLER DE OLAYDAN HABERİ OLMAYAN ALALEDE İNSANLARDIR . LİSE DE OKUYAN MEHMET ÜNİVERSİTE DE OKUYAN SELİN POLİS MEMURU HASAN DEVLET MEMURU FADİME
Alıntıyı görüntüle