Paylaşımcı
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana yinede Toplum Polisleri daha yatkın geliyor hocam.
altına imzamı atarım
Haksız mıyım ? Birbirinden farklı birbirini tanımayan birbirini görmemiş ve hiç etkileşime girmemiş vatandaşlar ; anlık olarak sistemce makinece atanıp ; öğrencisiyle öğretmeniyle üniversitelisiyle liselisiyle memuruyla akademisyeniyle unvan sahipleriyle yediden yetmiş yediye tüm vatandaşlar birbirini terbiye ediyorlar birbirinden haberleri dahi olmadan .
Valisi kaymakamı belediye başkanı milletvekili cumhurbaşkanı fark etmiyor . Bir suç mu işledin .. Peşinde alanında uzman organize terbiyeciler oluyor .
Hem de bu terbiyeciler her yerde ; tüm vatandaşlardan hangisinin hangisi olduğunu bilemezsin !
Bırakın olaya anında müdahale etmeyi olay daha yaşanmadan zaten suçu işleyenin beyninde olaya müdahele ediyorsun .
Adam diyecek ki ! ulan hem başıma neler gelecek hem de terbiyeciler gelip beni terbiye edecek bu topa girmeyeyim deyip ..
suçu işlemekten de imtina edecek .
Ama sabahtan beridir arkadaşların dediği şu mülki tartışma yapan ..
Çocuğa şiddet vakası olmuş bunu parlamenter sistemle çözeceğiz . Ulan çocuk 5 yaşındayken dayak yemiş parlamenter sistemle sen bunu 25 yaşında fark ediyorsun Bense bu sistemle bir kaç saatte fark edip bir kaç güne çözüyorum .