Arama sonuçları: *

• Users: Lisser
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Lisser

YOTUBE DERS KANAL ONERISI

Biyoloji icin Biosem guzel, Edebiyat Eyup Hoca
  2. Lisser

Marketçilik fakültesi var mı (!)

Susamam'daki Sokrat Stnin verse yeterli olur.
  3. Lisser

Devamsızlık 10 gün olunca kalınırmı

10 gün olursa kalınmıyor. Geçince kalıyorsun
  4. Lisser

Devamsızlık 10 gün olunca kalınırmı

Bugün full gitmediysen tam gün yiyeceksin, nasıl 10 olsun? 10.5 Gün devamsızlığın olucak. 10u geçerse eğer kalıyorsun, 10'da kalırsa bir sey olmaz.
  5. Lisser

Öğretmen Öğrenciye Hakaret Edebilir mi?

Hakaret edemez, görevi öğretmek boş boş azarlamak değil. Okurken sinirlendim yemin ediyorum. İşini doğru yapan bir müdürün yoksa idareye hiç bulaşma, direkt MEB'e.
  6. Lisser

1. Dönemdeki devamsızlık 2. Dönem silinir mi

Normal koşullarda 5 gün süresi oluyor sildirmek için fakat istisnalar olursa silme ihtimalleri var, raporun var sonuçta. Git konuş derim.
  7. Lisser

Matematik ort 45 belge alınır mı

1 Dersten kalırsan belge alamazsın. Benim de ortalamam 80 sağolsun biyoloji hocam 48.5'ta bıraktı belge alamıyorum.
  8. Lisser

Sigaradan Ceza Yedim Yardım

Keşke para cezasından ibaret olmasaymış. Sen de arkadaşların da hak ediyor
  9. Lisser

Sigaradan Ceza Yedim Yardım

Ceza kısmı saçma, fakat asıl önemli olan kısım arkadaşlarının acizliği değil senin onları örnek verip onlardan bir farkın olmaması. Okulun malına neden zarar veriyorsun? Çakmak sende ne arıyor?
  10. Lisser

BİYOLOJİ'ye Nasıl Çalışmalıyım ?

Biosem'i izliyordum biyoloji için tavsiye ederim
  11. Lisser

Okullarda forma giyme zorunluluğu var mı?

Okuldan okula degisir, esofman falan yasak bizim lisede 😃😃 şu sıcakta siyah pantolon siyah üst zorla gidiyoruz
  12. Lisser

Okulun İlk Günü Nasıl Geçti?

Ne yapabilirler ki en fazla. Senelerce burasi sizin eviniz diye ogrettikleri yerde fikrimizi bile belirtemeyeceksek ne icin gidiyoruz 😃 Bu ulkenin gelecegini bu okullardaki insanlar belirleyecek. Tabi bu suanki iktidarin umrunda mi tartisilir gecen 2-3 cocugu almislardi sanirim çay muhabbetinden...
  13. Lisser

12. Sınıfta özel okula geçilmesi mantıklı mı?

11.sinifta neden gitmedin ki? Bı tik iş işten geçti gibi yine yararı olur ama az bı surede bilemiyorum
Top Bottom