Ozaman öğleden sonra okula giderim teşşekür ederim bilgin içinBugün full gitmediysen tam gün yiyeceksin, nasıl 10 olsun? 10.5 Gün devamsızlığın olucak. 10u geçerse eğer kalıyorsun, 10'da kalırsa bir sey olmaz.
öğleden sonra gitsende kalırsın tam 10 gün olunca kalıyorsun okul aile birliğine elinde 200 tl ile gitmen gerekebilir eokula benim zamanımda 100 tl sıkışıyordu şimdi onada zam gelmiştir baban veya annen gitsin hallederler korkacak bir şey yokOzaman öğleden sonra okula giderim teşşekür ederim bilgin için
10 gün olursa kalınmıyor. Geçince kalıyorsunöğleden sonra gitsende kalırsın tam 10 gün olunca kalıyorsun okul aile birliğine elinde 200 TL ile gitmen gerekebilir eokula benim zamanımda 100 TL sıkışıyordu şimdi onada zam gelmiştir baban veya annen gitsin hallederler korkacak bir şey yok
benim dönemimde 10 olunca kalınıyordu ailem gidip para verip 9.5 düşürtmüştü hemde 4 senede 5 kere10 gün olursa kalınmıyor. Geçince kalıyorsun
bizim hocalardan rica edince devamsızlığı siliyorlardıbenim dönemimde 10 olunca kalınıyordu ailem gidip para verip 9.5 düşürtmüştü hemde 4 senede 5 kere
benimkiler hep para gözdü müdür çıkardı aydı bir biz bir aileyiz felan istiklal marşından önce sıkıntıdan patlardık sabahçı olunca kurtulmuştumbizim hocalardan rica edince devamsızlığı siliyorlardı