Arama sonuçları: *

1. LowEntropyPerson

YKS senesi gelen oyun perilerine çözüm var mı ?

Kanka 2.mezunum bende bu sene pcyi geri indirdim teli bırakıp burdan çalıaşyım diye ama perielr banada geld i2.mezunluk zaten inanılamz kötü + kendime nefret besliyorum periler alıyor beni ben haftada 2 3 gün 2 saat falan oynuyorum ne yacpam bilmiyorum :(/
  2. LowEntropyPerson

Yks ucuz kaynak nereden alinir

Kanka kim taakr kul hakkını ya. ki zaten değildir. o yayınevleri her yıl zam ve fiyatla bizi ******ken kul hakkı değilde sen fotokopi alınca mı kul hakkı? 1759586516 Fotokopi çıakrt bastır 1 itap fiyatına 8 kitap
  3. LowEntropyPerson

TYT matematik en iyi nereden izlenir?

Devam edin analrsınız zaten çok ileri düzey olmadığını
  4. LowEntropyPerson

kanalında anasayfada konu anlatımları diye playlist var orda gerekli bilgiler var 1759411064 evet
  5. LowEntropyPerson

Eyüp B. (c.c.) izlenir mateamtikte başka kaynak kullanamna gerek kalmaz ve bazı insanlar 0 için uygun değil diyorlar ama bal gibide uygun. 2.mezunum maalsef bana çok yardımı oldu, olamya devam ediyor ve umarım sayesinde kazanırım. Evet insanlar çok abartıyor adamı ama haklı şekilde. 1759391691...
  6. LowEntropyPerson

AYT Kimya soru bankası önerisi

Palme öneririm.
  7. LowEntropyPerson

Yks başlamak için geç mi kaldim?

Geç kaldın desek okumayı vs bırakıp iş hayatına mı atılcaskın?
  8. LowEntropyPerson

İngilizceyi nasıl öğrenebilirim veya nasıl geliştirebilirim seviyem (A2)

Speaking harici inglizce içerik tüket hem kelime öğrenirsin hemde düzgün gramer kullanılışını görrüsün. spekaing içnide gene dizide filmde grödüğün tellaffuzlarla kendini kayda alıp ikisini karşılaştırç
  9. LowEntropyPerson

YKS Ek tercihler ne zaman açıklanacak ?

Hocam çok zor cidden çalışabiliyorum ama pişmanlığım birinci olsam bile geçemeyecek ya.
  10. LowEntropyPerson

YKS Ek tercihler ne zaman açıklanacak ?

2.mezunluğum psikolojim berbat olm ya.
Geri