YKS senesi gelen oyun perilerine çözüm var mı ?

Çok uzun yazmışsın okuyamayacağım.

Yks senemde ben de deli gibi lol oynardım. Bu tip önemli anlarda ve dönemlerde oluyor.

Alışkanlıklar kolay bırakılamaz. Haftada bir gün ile kalıyorsa baya iradeliymişsin. Oyun yerine başka ilgi alanları bulmaya çalış. Sen başarırsın.

Çok uzun yazmışsın okuyamayacağım.

Yks senemde ben de deli gibi lol oynardım. Bu tip önemli anlarda ve dönemlerde oluyor.
çözümü ne peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alışkanlıklar kolay bırakılamaz. Haftada bir gün ile kalıyorsa baya iradeliymişsin. Oyun yerine başka ilgi alanları bulmaya çalış. Sen başarırsın.
evet 1 gün. başka ilgi alanı dedin bu aralar zaten aklımda var birşeyler büyük ihtimal bir müzik aleti alıp öğreneceğim gitar saz piyano vs . teşekkürler

maalesef öyle her sezon valoda immo ve faceitte 10 seviye bir insan birden bırakınca ikisinide canı istiyor bu seneyi bir atlatalım Allah'ın izni ile seneye Allah büyüktür
Hadi bakalım kolay gelsin. İnşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız

Kanka 2.mezunum bende bu sene pcyi geri indirdim teli bırakıp burdan çalıaşyım diye ama perielr banada geld i2.mezunluk zaten inanılamz kötü + kendime nefret besliyorum periler alıyor beni ben haftada 2 3 gün 2 saat falan oynuyorum ne yacpam bilmiyorum :(/

Kanka 2.mezunum bende bu sene pcyi geri indirdim teli bırakıp burdan çalıaşyım diye ama perielr banada geld i2.mezunluk zaten inanılamz kötü + kendime nefret besliyorum periler alıyor beni ben haftada 2 3 gün 2 saat falan oynuyorum ne yacpam bilmiyorum :(/
Allah kurtarsın kanka benim ilk mezun senem bu sene olmazsa 2. mezuna kalmam baba mesleğine yönelirim mentalim 2.mezunu kaldırmaz zaten sosyal medya vs kullanmıyorum bir sene daha bu olayları yaşayamam pcyi kaldır bence. birde 2 senedir sınava giriyorsun 2 sınavdaki sonuçların neydi ??

Geri