Arama sonuçları: *

1. Montofteam

6 ayda eşit ağırlıkta ilk 30 bin yapılabilir mi?

Diyorum ya yapılır ama çalışırsan. Yapamazsan bise olur bişe çıkar ha işte o zaman sen elindem geleni yaptım diyelebilecek kadar çalışmış olman gerekiyor ki öyle diyebilcek bi konumda ya da o kadar çalıştıysan zaten yaparsın. Şu an forumdan çık mesela git çalış benim içinde geçirli bu iyi...
  2. Montofteam

6 ayda eşit ağırlıkta ilk 30 bin yapılabilir mi?

Yapılır eğer yapılmıyacağını düşünüyorsan zaten yapamazsın. Yapıp yapmaman fikrini kafandan sil ve ders çalış sınava girdikten sonra görüceksin zaten.
  3. Montofteam

10. Sınıf Matematik Yapamadığım 2 soru var

Bu video değil de olasık izle mantığını anladıktan sonra hepsi gelir 1731718844 2 30 değil gibi emin değil ama 3 b
  4. Montofteam

10. Sınıf Matematik Yapamadığım 2 soru var

Konu dinleyip yap derim Ilk soru için 3 basamak 3 ten başla 1. 0 hariç 2. rakamlar farklı dediğin 7 seçenek 1. 1 tane 3. 1 tane kullandık kaldı 5 3. 0 veya 5 Bunlarıda ayır 3. 0 için -1. 6 olasık 6x5x1 30 tane olasık 3. 5 için -1. 5 olasık hem 0 hem 5 gitti 5X5x1 25 tane olasık var Ve dersen...
  5. Montofteam

Erzurum'da Okunur Mu?

O zaman sorun yok hocalara falan bak eğitimiden emin ol, burda donmak adanada güneş taşlamaktan iyidir 😁
  6. Montofteam

Erzurum'da Okunur Mu?

Erzurumlu olarak şunu söylebilirim erzurumda yapacak çok şey yok etkinlik olarak yazın at binme, bilardo, go kart ve bowling yaparsın kışında kayak, buz pateni onun dışında yapabileceğin pek bir şey yok. Şehirde 2 tane takılacabilecrğin yer biri kampüs ki kampüsü iyidir baya diğeri terminal...
  7. Montofteam

Ders çalışamama sorunu.

En temel taktik ödüllendirme hiç mi olmuyor her çalıştığın 2 saate 1 saat oyun ter temiz 2 saat içindede molalarda var öyle dene ama bu sefer beyin oyunu iyice ön plana çıkarır
  8. Montofteam

İngiltere de öğrenim

Tek kurtuluş kaçmak hocam ülkenin yarısı ülkede hala sorun olmadığını düşünüyorsa o ülkede biz gençlerin yapabileceği hiçbir şey yok 1722982828 Hayırlı geceler hocam bu arada
  9. Montofteam

İngiltere de öğrenim

İnş bakalım elimizden geleni yapıcaz artık sağlık olsun
  10. Montofteam

İngiltere de öğrenim

Sorun lise öğrencisiyim ve şu an lise mezunu bile olmamıs oluyorum ki zaten istediğim bölüm ing diş yani dışarıya gitme ihtimalim olacak ama tam şu an yapabileceğim bir şey yok herhalde
  11. Montofteam

İngiltere de öğrenim

Üniversitede inş bir şeyler yaparız olmadı ondan sonra inş
  12. Montofteam

İngiltere de öğrenim

benim b2 c1 arası ing seviyem var sertifikamda var oturup saatlerce konuşabiliyorum ama sorun bunlar değil ben de 12 sınıfa geçtim şu an anadolu lisesindeyim önceden bilkent liseden Ib sertifika alıp gidecektim ama olmadı ingilizcemi kullanabileceğim pek bir yer yok bulabilirsen gerçekten burs...
  13. Montofteam

Uzaktan eğitim bölümü okuyan var mı?

Tamam knk işin varsa tamamdır ben boş gezmek isteyen tiplerden sandım ondan eleştiri oldu kusuruma bakma seni düşündüm ben de
  14. Montofteam

Uzaktan eğitim bölümü okuyan var mı?

Baba paran var mı? Varsa oku ama zannetmiyorum iş bulma konusunda rahat olamazsın. Yoksa para ne yap bilmiyorum ama bi yeteneğini geliştir onda ilerle, 4. Mezun yani bence olmaz ama sen bilirsin.
  15. Montofteam

9. Sınıf Sorumluluk Sınavları ne zaman?

Müdür veya müdür yardımcısını arasın ailen en iyi bilgiyi onlar verir
  16. Montofteam

Lise de elektrik, üniversite de Türk Dili ve Edebiyatı okumak ne kadar mantıklı

Yaşın her türlü 20 den küçük o yüzden kendini o alanda geliştirmen daha mantıklı tabi hem üniversite hayatı hem öğretmenlik gözüne güzel ve rahat gözüküyordur ama emin ol 4 yıl universiteden çıktıktan sonra zaten gelen yeni düzenlemeyle atanma şanşında atandıktan sonra alacağın parada seni mutlu...
  17. Montofteam

Melekler seni bana yazmis

Donüş olursa benide etiklesenize
  18. Montofteam

YKS 2025 Hakkında...

ben de aynı durumdayım hocam iki tavsiyem olacak bir programı uygulayamazsan en azından mat kısmını kesin bitirmek gerekiyor ve eğer programı tam uygulabilirsende cumartesi veya pazarı günü sadece sabah çalışıp gerisini tatil yapabilirsin. Onun dışında ben ilk tyt bitirmeyi planlıyorum temelim...
  19. Montofteam

Üniversiteyi bırakmak?

Açıkçası ben lise öğrencisiyim ama az da olsa bu işlerle ilgili bilgim var. Benim tek diyebileceğim nerden para kazanacaksan oraya odaklan fakat üniversiteyide tamamen bölümünü bırakma. Her şeyi deneyebilirsin, belki vaktin alır belki yıllarını alır ama onlar olmazsa elinde bir seçenek kalmasıda...
  20. Montofteam

Tyt 25-30 ayt 30-35 arası netlerle hangi bölümler gelir sizce?

ne sorduğunu anlamadım ama programlama ve özellikle yazılım için lisede geliştirmen lazım kendini mesela konservatur okumak içnde lisede müzik temelini atman gerekiyor anlatabildim mi örnek pek doğru olmadı ama
Top Bottom