Neler Yeni

Erzurum'da Okunur Mu?

Ethn0siDe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Rüzgar Seğmenoğlu
Erzurum'da Okunur mu? Fiyatlar nasıl? İnsanlar nasıl? Kira nasıl? İş imkanları var mı? (Düşündüğüm bölüm gastronomi)

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Eren
Erzurum'da Okunur mu? Fiyatlar nasıl? İnsanlar nasıl? Kira nasıl? İş imkanları var mı? (Düşündüğüm bölüm gastronomi)
Erzurumlu olarak şunu söylebilirim erzurumda yapacak çok şey yok etkinlik olarak yazın at binme, bilardo, go kart ve bowling yaparsın kışında kayak, buz pateni onun dışında yapabileceğin pek bir şey yok. Şehirde 2 tane takılacabilecrğin yer biri kampüs ki kampüsü iyidir baya diğeri terminal kafelerin orası diyeyim.
Bu dediğim alanlarda ve avm çevrelerinde genelde insanlar normal diyebilirim(keko tarzı çok oluyor böyle yerlerde de)ama geri kalan yerler için geri kafalılık var biraz dar görüşlüler ama bir şeye ihtiyacın olsun herkes yardım etmeye çalışır. Kira olarak 1+1leri bilmiyorum ama üstü için bi min 4000 den başlar sahibinden de bi kontrol et. İs imkanı benim gördüğüm kadarıyla yok part time işler konusunda zorlasan kötü bi yere girersin ama iyi yerler genelde çoktan dolu oluyor. Akademik olarak okunur mu bilmiyorum akademik kadrosunu nasıl hele gastronomide 0 bilgiyim.

Ha unutmadan erzurumun 3g si vardı önceden gar gış gıyamet şimdi pek kalmadı ama hala batıdan geliyosan soğuk çekersin ve yazı kısa.

Ethn0siDe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Rüzgar Seğmenoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Erzurumlu olarak şunu söylebilirim erzurumda yapacak çok şey yok etkinlik olarak yazın at binme, bilardo, go kart ve bowling yaparsın kışında kayak, buz pateni onun dışında yapabileceğin pek bir şey yok. Şehirde 2 tane takılacabilecrğin yer biri kampüs ki kampüsü iyidir baya diğeri terminal kafelerin orası diyeyim.
Bu dediğim alanlarda ve avm çevrelerinde genelde insanlar normal diyebilirim(keko tarzı çok oluyor böyle yerlerde de)ama geri kalan yerler için geri kafalılık var biraz dar görüşlüler ama bir şeye ihtiyacın olsun herkes yardım etmeye çalışır. Kira olarak 1+1leri bilmiyorum ama üstü için bi min 4000 den başlar sahibinden de bi kontrol et. İs imkanı benim gördüğüm kadarıyla yok part time işler konusunda zorlasan kötü bi yere girersin ama iyi yerler genelde çoktan dolu oluyor. Akademik olarak okunur mu bilmiyorum akademik kadrosunu nasıl hele gastronomide 0 bilgiyim.

Ha unutmadan erzurumun 3g si vardı önceden gar gış gıyamet şimdi pek kalmadı ama hala batıdan geliyosan soğuk çekersin ve yazı kısa.
Adanalıyım 😃

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Eren

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Erzurum sosyal aktivite açısından biraz kısıtlı yer de pahalılık konusunda çok zorlamaz sizi.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Oğuzhan
İstanbul'da okuyan bir Erzurumlu olarak Erzurum'un en çok ulaşım kolaylığını özledim. Tabi toplu taşımayı özlemedim ama her yer birbirine çok yakın onu özledim işte. Bu arada toplu taşıması da kolay ama genelde kalabalık oluyor zaten sadece otobüs ve minibüs var. Metro vs. yok. İmkanın varsa bir bisiklet ile kar yağmayan günlerde rahatça her yere gidersin. Sosyal aktivite ise Erzurum'a göre daha gelişmiş şehirlere göre az ancak hiç yok da değil. Atatürk Üniversitesinin kampüsü zaten devasa bir alan en kötü gider bir ağacın altında oturursun :D. Fiyat olarak örneğin döner dürüm uygundu ama yakın zamanda gitmedim bilmiyorum. Ev kirası olarak fikrim yok ama sarı siteden bir bak istersen.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Ahmet Yıldırım
Nasıl bir yaşam tarzınız olduğuna bağlı. Kışı yok diyen bir arkadaş olmuş. Kış hala var. Güneş görmek biraz zor. Görseniz bile hava soğuk oluyor. Mesela şuan adana her cam açıkken bile terleye terleye yatarsınız. Şuan hava 13 derece ve sabaha doğru 7-8 derecelere kadar inebiliyor. Bu sene mayıs ayında kar yağdı tutmadı elbette. Kış için pek çok şey yapabilirsiniz. Kayak yaparsınız, paten kayarsınız, kızak kayarsınız. Onun dışında cafelerde gezersiniz. Doğunun en büyük avm'si var ama bence bir eğlence yeri değil. Kampüs doğası çok güzeldir, sonbaharda kartpostallık gorüntüler çıkar. Fakat kampüse elini kolunu sallayan herkes girebiliyor. Fakültene giremezler ama. Eğitim kadrosu, gastronomi için kullanılan malzemeler hakkında bilgim yok. Ama ben bilgisayar mühendisliği okuyorum ve kullandığımız bilgisayar inanılmaz iyi değiller ama yeterince iş görüyor. Fakülteniz kampüsün içinde. Otobüsler öğrenci için 10 TL. Kız iseniz yurtlarınız kampüste, erkekseniz dağın başında. Otobüsler çok kalabalık ama gideceğiniz yere 10-15 dk içinda gidebilirsiniz. Aklıma bunlar geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,859
Üyeler
159,685
Son üye
Kefoo
Top Bottom