Erzurumlu olarak şunu söylebilirim erzurumda yapacak çok şey yok etkinlik olarak yazın at binme, bilardo, go kart ve bowling yaparsın kışında kayak, buz pateni onun dışında yapabileceğin pek bir şey yok. Şehirde 2 tane takılacabilecrğin yer biri kampüs ki kampüsü iyidir baya diğeri terminal kafelerin orası diyeyim.
Bu dediğim alanlarda ve avm çevrelerinde genelde insanlar normal diyebilirim(keko tarzı çok oluyor böyle yerlerde de)ama geri kalan yerler için geri kafalılık var biraz dar görüşlüler ama bir şeye ihtiyacın olsun herkes yardım etmeye çalışır. Kira olarak 1+1leri bilmiyorum ama üstü için bi min 4000 den başlar sahibinden de bi kontrol et. İs imkanı benim gördüğüm kadarıyla yok part time işler konusunda zorlasan kötü bi yere girersin ama iyi yerler genelde çoktan dolu oluyor. Akademik olarak okunur mu bilmiyorum akademik kadrosunu nasıl hele gastronomide 0 bilgiyim.
Ha unutmadan erzurumun 3g si vardı önceden gar gış gıyamet şimdi pek kalmadı ama hala batıdan geliyosan soğuk çekersin ve yazı kısa.