Arama sonuçları: *

1. Moonlighter

1.5 aydır devamsızlık yapıyorum okula gitmek istemiyorum

Durumu ne kadar saklarsan daha da kötüye gider en iyisi olan biten her şeyi anlat vicadanen de rahatlarsın, maalesef öğrencilere öğretmenler hiç bir şey yapamıyor şikayet ederse cart curt soruşturması ile uğraşması hatta mesleklerinin tehlikeye girmesi yüzünden, ama ailenizi aramaları iyi bence...
  2. Moonlighter

Lise mezunu üniversiteye çalışan öğrenci öğrenci belgesi alabilir mi ?

Maalesef herhangi bir okula kayıtlı gözükmen gerekiyor.
  3. Moonlighter

Bakabilirmisiniz yardım lazım

İş yeri şöyle bir şey yapıyor şuan başka yerde şöyle şuraya gitti gibisinden bahaneler söylüyorlar ikna edebilirsen bile yine de arada gözükmen gerek.
  4. Moonlighter

Stajyer Öğrenci Maaşı

"Teknoloji fakültesi" mühendislik 3. staj, yani dönem stajı yaptık dan sonra devlet fakulteye ödenek gönderir fakulte de öğrencinin banka hesabına yatırır. geri kalan 1. ve 2. stajında herhangi bir para yatırılmaz para alanlar şirketin insiyaftifine kalır. Devlet bilidğim kadarı ile sadece lise...
  5. Moonlighter

Ortaöğretim KPSS Nedir?

Hocam burada arkadaş diyor ki önlisans bölümü bitirip ortaöğretim bölümü tercih edebilirmiyim. Evet önlisans da 2 sene de bir ama ortaöğretim tercih edemezsiniz sistem son mezun olduğunuz okulu baz alarak yerleştirme yapar !
  6. Moonlighter

Ortaöğretim KPSS Nedir?

Yok hocam başvuramaz.
  7. Moonlighter

Ortaöğretim KPSS Nedir?

4)Ekstra Herhangi bir üniversitenin lisans/ön lisans bölümünden mezun isen de tercih yapamazsın sanırım sınava da giremiyor olabilirsin ama tercih yapamadığın kesin.
  8. Moonlighter

Ankara Üni Bilgisayar mı Gazi Elektronik mi?

Hocam hangisine ilginiz varsa onu tercih edin, puana falan takılmayın yani bir iş başvurusuna gittiğiniz de şirket sizin gazi mi yoksa ankara mı o zaman şunu seçelim demez (boğaz içi, itü... falan değilse tabi bunlarda prestij farkı oluyor büyük firmalar farzı misal ford, toyota gibi kurumsallar...
  9. Moonlighter

İnşaat mühendisimi daha prestijli yoksa mimarmı sizce?

İnşaat mühendisliği 6-7 yıl önceye kadar çok prestijliydi iyi paralar kazanıyordu ama şuan malesef şuan çok düşük ücretlere çalıştırıyolar. Eğer belediyeye veya memur olmayacaksan riskli bir tercih olur. Tabi ki bu bir mühendislik ne kadar iyi olursan o kadar fazla kazanırsın bunu da unutmamak...
  10. Moonlighter

[REHBER] Neden mi Duolingo?

Lig sisteminde şöyle bir şey var, işim gereği Rusyada 2 ay kaldım duolingo can puanı ve özel puan arttırma etkinliklerini sınırsız oluyordu. Ne zaman Türkiyeye döndüm geri 5 paunlı cana ve puan artırma yarışmalarına üyelik istedi. Rusyadayken ufak boşluklarda iyi lig kasmıştım :D.
  11. Moonlighter

Otomativ Mühendisliği Okusam İş Var Mı ?

Hocam asgari ücretle başladım çünkü ben biraz boş mezun oldum küçük bir makina imalat firmasında mekatoronik teknisyeni olarak 1 yıla yakın çalıştım tabi otomasyonu çözünce ister istemez maaşım arttı ama yeterli değildi. Bana göre ve mühendis olarak da çalışmıyordum, ama eğer az çok bir şey...
  12. Moonlighter

Yada Hocam ben fırat mezunuyum şuan 17k alıyorum ama benim iş mevzularım çok elangirli oldu ben küçük bir firmada başladım teknisyen gibi çalıştım(yeri geldi tuvalet bile yıkadım) üstüne ekleye ekleye kendimi geliştirdim otomasyon bölümünde sonra kurumsal gözmüme kesitğim bir firma vardı şükür...
  13. Moonlighter

Ha ama bu tabi ki size bağlı istanbulda çok fazla alım var ama boş adamları almıyorlar kendinizi kesinlikle yetiştirmeniz gerekiyor.
  14. Moonlighter

Hocam ben mekatronik mühendisiyim kurumsal bir şirkette otomasyon bölümün de çalışıyorum ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum, ha kaç senedir bu işin içindesiniz derseniz 2 sene oldu yada olmadı ama çevremde bir kaç işsiz makina müh ark vardı en kötü kendi çalıştığım şirkette bile refarans...
  15. Moonlighter

Hocam makina mühendisi olursan daha geniş çevrede iş bulursun
  16. Moonlighter

KYK yurtlarıyla alakalı tecrübeliler bakarsa sevinirim.

Mesajımı dikkatli okursan yeni yurtlar için demiştim zaten başta :/
  17. Moonlighter

Maltepe erkek öğrenci yurdundayım da usta bizimki çok şekil :D ama benim hatam sanırım aşırı genel konuştum doğrudur.
  18. Moonlighter

Yeni yurtlar çok güzel otel den bozma yurt bildiğin hepsi. O ranzalı yurtların çoğu eskide kaldı istanbuldakiler için en azından böyle.
Top Bottom