- Reaksiyon skoru
- 36
12 sınıfta staja gidiyo gibi kendimi göstersem ama gitmesem hoca geldiğinde ne yapabilirim
o hocanın insiyatifine bağlı diye biliyorum.Tamam işyeri bahane söylerde hocalar kaç kere ziyaret ediyor ki
Peki yapılır mı yani bı sıkıntı olur muo hocanın insiyatifine bağlı diye biliyorum.
ben yapmadım ama yapanlar vardı. kumar oynuyorsun gibi farz etPeki yapılır mı yani bı sıkıntı olur mu
Yakalanırsam ne olurben yapmadım ama yapanlar vardı. kumar oynuyorsun gibi farz et
staj sözleşmen feshedilir sonrasını bilmiyorum eğer notunu düşük verirlerse sınıf tekrarına kadar gider.Yakalanırsam ne olur
Notumu sataj yerindeki adam vermiyo mustaj sözleşmen feshedilir sonrasını bilmiyorum eğer notunu düşük verirlerse sınıf tekrarına kadar gider.
evet ama yine de bilemezsin.Notumu sataj yerindeki adam vermiyo mu
Peki işyerine dedistsem ki o dışarda calisiyo onu dışarıyo gönderiyoruz bişeyler almak için filan hoca geldiğinde öyle deselerevet ama yine de bilemezsin.
Bişey daha sorabirmiyim hoca puanları vermeye tekrardan işletmeye mi geliyoevet ama yine de bilemezsin.
gelip denetim yapabiliyor. yine söylüyorum hocadan hocaya değişkenlik gösterir bu. insiyatife bağlı.Bişey daha sorabirmiyim hoca puanları vermeye tekrardan işletmeye mi geliyo