Neler Yeni

KYK yurtlarıyla alakalı tecrübeliler bakarsa sevinirim.

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Az önce taahhütnameyi okudum ve yurda giriş çıkış aldığımız izinler falan hepsinin veliye haber verileceği yazıyor. Bu ne kadar doğru bir bilgi gerçekten bildiriliyor mu? Yurtlarda kalan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
üniversitede veli sistemi devam ediyor mu? Ben 18+ olunca her yerde özgür oluyoz sanıyodum.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Az önce taahhütnameyi okudum ve yurda giriş çıkış aldığımız izinler falan hepsinin veliye haber verileceği yazıyor. Bu ne kadar doğru bir bilgi gerçekten bildiriliyor mu? Yurtlarda kalan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
1631821078428.png

KYK kapalı F tipi ceza evine hoş geldin kardeşim.

alppdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Alperen Demiray

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

alppdemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Alperen Demiray
Kyk yurtlarında bildirmeden geceyi dışarıda 2 3 günden fazla geçirirseniz atılma durumunuz bile var. Babanın/annenin numarasını iletişim numarası olarak kayıt edersen izinlerde falan bilgilendirme mesajı gidebilir.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hayır dostum. Antalya sahiline 1.3 km, deniz manzaralı, 800 metre ilerisinde 5M migros bulunan, hastaneye 10 dakika yürüme mesafesinde 5 yıldızlı otel gibi hissedebilececeğin bir yurda da yerleşebilirsin :))
Alıntıyı görüntüle
Esprisine dedim zaten genelde 4-6 kişi olduğu için odalarda o yüzden dedim.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
ı istanbuldakiler için en azından böyle.
:D İstanbulda olmasam inanacağım. İstanbul Tıp Fakültesine yakın bir FSM var adam gibi o da torpilsiz almıyor. Onun dışındakilerin hepsi koğuş XD
Kadırga yurduna bir bak
Yurtta deniz gezmiş konaklamış
o kadar eski yurt :D

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Ahmet
:D İstanbulda olmasam inanacağım. İstanbul Tıp Fakültesine yakın bir FSM var adam gibi o da torpilsiz almıyor. Onun dışındakilerin hepsi koğuş XD
Kadırga yurduna bir bak
Yurtta deniz gezmiş konaklamış
o kadar eski yurt :D
Maltepe erkek öğrenci yurdundayım da usta bizimki çok şekil :D ama benim hatam sanırım aşırı genel konuştum doğrudur.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Maltepe erkek öğrenci yurdundayım da usta bizimki çok şekil :D ama benim hatam sanırım aşırı genel konuştum doğrudur.
En yeni yurtlardan birinde kalıyorsun. Bence çok da konuşma :F

Top Bottom