Evet dostum bazılarının işlevleri mesela aynı atıyorum mesela Kaid Kaid'de elektrik veriyor duvarlara Bandit'te veriyor ama ikisi arasında bir fark var Banditin elinde bir kutusu var şu şekilde:
bunu rainforceun üstüne ya da yanına koyduğun zaman o rainforce elektrikleniyor bunda sıkıntı yok bazen yerlerde ki tahta parçalarınıda rainforcelayabiliyoruz bu sefer o yere koyduğumuz rainforceları elektriklersek adamlar gelip mermi ile bu kutuyu kırıp elektriği kaldırıyor
Biz de bu sefer Kaid alıyoruz ve kaidin böcek tarzı küçük bir elektrik cihazı var
Bu şekilde küçük bir şey bunu hemen alttan rainforcea atınca üstte ki rakipler elektriği kaldıramadığı için rainforceu kırmakta zorlanıyor
evet yapılıyor hatta ve hatta beraber oynadığın kişiler varsa karakter comboları bile var yan yana çok iyi iş yapan karakterler var. her sezon yenisi geliyor. müthiş oyun. elo yükseldikçe 200 IQ gameplayler ve mükemmel refleksler artıyor
Evet dostum bazılarının işlevleri mesela aynı atıyorum mesela Kaid Kaid'de elektrik veriyor duvarlara Bandit'te veriyor ama ikisi arasında bir fark var Banditin elinde bir kutusu var şu şekilde: Alıntıyı görüntüle
bunu rainforceun üstüne ya da yanına koyduğun zaman o rainforce elektrikleniyor bunda sıkıntı yok bazen yerlerde ki tahta parçalarınıda rainforcelayabiliyoruz bu sefer o yere koyduğumuz rainforceları elektriklersek adamlar gelip mermi ile bu kutuyu kırıp elektriği kaldırıyor
Biz de bu sefer Kaid alıyoruz ve kaidin böcek tarzı küçük bir elektrik cihazı var Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde küçük bir şey bunu hemen alttan rainforcea atınca üstte ki rakipler elektriği kaldıramadığı için rainforceu kırmakta zorlanıyor