Rennes
80+ Gold
Dahası
Mükemmel rehber eline, koluna, aklına sağlık.
Eksiğim var mı dostum sen daha iyi bilirsin bendenYaklaşık 3200 saatim var hala oynuyorum deli oluyorum ama oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
oynamak istesen ezberlemek zorunda kalıcaksın ve oynarken istemeden ezberleyeceksin
Arkadaş olmadan zevksiz be ben tekim giremiyorum zevksiz oluyor tek başınaR6 güzel oyundur bi ara sabah kalktım oyniyim dedim bi baktım 45gb yahu ben 67gb indirme bekledim 12saat şimdi birde bunu beklicem sildim bende arkadaşlar yeriniz var oynayın zevklidir ama oyunda öyle koşuyum vuruyum yok puscaksın strateji yapacaksın duvardan kafadan yiyeceksin soracaksın nerden yedim hepsini zamanla öğreneceksiniz
2 adımlı doğrulama yap dostum ubisoft hesabınaYa ben dereceli derecesiz giremiyorum 2 adımlı doğrulama yapmamı istiyor yapıyorum oyuna yine giriyorum yine aynı şey çıkıyor.
Teşekkür ederimm dostumMükemmel rehber eline, koluna, aklına sağlık.
Tek başına takımı taşıyamıyorsanız derecelide kazanma ihtimaliniz düşük zaten 100 olmadan girmeyinEksiğim var mı dostum sen daha iyi bilirsin benden
Arkadaş olmadan zevksiz be ben tekim giremiyorum zevksiz oluyor tek başına
2 adımlı doğrulama yap dostum ubisoft hesabına
Teşekkür ederimm dostum
Eline sağlık çok güzel olmuş eksik var ama onlarda oyun içinde öğrenilecek deneyimle yapılacak şeylerEksiğim var mı dostum sen daha iyi bilirsin benden
Teşekkür ederimm dostum
biraz fazla veri var ama sıkıntı yokbir kaç yerde hatam var onalrı düzeltmeye çalıştım ama düzenleme kaydolmuyor
Yaptım yine aynı hata karşıma çıkıyor.Eksiğim var mı dostum sen daha iyi bilirsin benden
Teşekkür ederimm dostum
daha fazla maç daha fazlaYaptım yine aynı hata karşıma çıkıyor.
50 level olmak gerek gibi şeyler gördüm.
50 level olmak için ne yapmalıyım?
Derecesiz de giremiyorum ki.Derecesiz maç atmalısın oynadıkça level atlıyorsun
Hızlı maç atDerecesiz de giremiyorum ki.
Onda da doğrulama yapmamı istiyor.