Arama sonuçları: *

1. Mriguana

11.Sınıf sayısal Kitap Önerisi

ne yaparsın bilmiyorum ama bu yıl orijinal 11. sınıf matematik soru bankasını çözmeden karneni alma. TYT fen için 3d'nin kitapları iyidir
  2. Mriguana

ingilizce çeviri yardım

it takes kullanman daha iyi olur gibi
  3. Mriguana

Anadolu Lisesi mi Spor Lisesi mi?

stoper defanstı di mi
  4. Mriguana

İngilizce cümle yorumlamama yardım edin

ama çok haklısınız dalgınlığıma gelmiş önceki replikle birleştirmeyi unutmuşum 1619476158
  5. Mriguana

hocam scriptte titanlar yok hain zoee var
  6. Mriguana

japonca öğreniyorum ,çeviri yapacak kadar bilen bulursan rica et
  7. Mriguana

ya ben cümleyi çözdüm foruma uğramamışım özür dilerim anlam şu :kıyametin adımlarında korkuyla titremekten ve başarısızlıkla geri çekilmekten başka bir şey yok... böyle hallettim
  8. Mriguana

cambridge cümle çevirmiyor ve ben virgülün sağını ve solunu çevirdim ikisini bağlayamıyorum
  9. Mriguana

Nothing but tremble at the footsteps of doom, fleeing in vain. anime çevirisi gibi bir şey yapıyorum ama yarım saattir bu cümle üstünde düşünüyorum lütfen translate çekip gelmeyin beraber tartışalım
  10. Mriguana

LGS için çalışma tavsiyeleri

o zaman sorun yok ona kendin karar ver ben lgsye girerken sadece sayısal çözdüm amacım feni erkenden bitirip matematik çözmekti o yüzden devamlı gen hız çalıştım
  11. Mriguana

o zaman sorun yok
  12. Mriguana

ders çalış
  13. Mriguana

Ekteki Metindeki Sıfat ve Zamirleri Bulmama Yardım Eder misiniz?

Biz de not alalım o zaman
  14. Mriguana

8.Sınıf Türkçeden korkum

sana bilgi mi yükleyelim?
  15. Mriguana

Yeni Nesil Matematiği yapamıyorum.

soru ezberlemek ve konu bilmek farklı işler konunun mantığını oturtman gerekiyordur.
  16. Mriguana

9. Sınıf kalirmiyim :(

2 sözlü verilir her dönem için ayrıca öğretmenlerin seni bırakmazlar muhtemelen alırsın o sözlüleri
  17. Mriguana

9.sınıfım ve 2 dersden kalıyorum. Bir sorun olur mu?

matematik ne zamandan beri boş iş oldu acaba aslında matematik ve fizik dışındaki bütün dersler boş iş, insanlar oturup soru ezberleyip çalışıyor onun yerine biraz düşünme zahmetine girseler matematiği rahatlıkla yapabilirler. Matematiğe laf atmadan önce bir düşün istersen. Neye göre iş...
  18. Mriguana

Orta okul sonda disipline gidersem ne olur?

ortaokulda disiplin işleniyo mu ya en fazla okul değiştirme alırsın o da olmaz daha alman gereken sicile işlemeyen uyarı var sonra sicile işleyen uyarı var sonra uzaklaştırma var sonra atılma var ki bunlar lise için
  19. Mriguana

Sınavların ortam koşulları hk.

ben de din matematik sınav tarihleri sabit mi
Top Bottom