Neler Yeni

Anadolu Lisesi mi Spor Lisesi mi?

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Furkan

CalyL0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Oğuzhan
Arkadaşlar ailem spor lisesine gitmemi tavsiye ediyor kulüpteki hocalarım ve arkadaşlarım yeteneğimin olduğunu söylüyor onlarda diyor spor lisesine git kendini geliştirirsin. Ama futbolcu olamazsam beden eğitimi öğretmenliği falan istemiyorum. Anadolu lisesinide istiyorum bi yandan ama spor liseside olumlu geliyor çok kararsız kaldım sizin görüşleriniz ne. Ve tavsiyelerinizi söyler misiniz
Hangisini gerçekten yapmak istiyorsan ona git ama gerçekten iyi bir yeteneğin varsa spor lisesine git derim

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
ailen de spor lisesine gitmeni istiyorsa, gerektiğinde sana lojistik desteği sağlayacaklardır diye düşünüyorum. ailenin ekonomik durumunu düşün. ardından kendini düşün. her insan az çok kendi potansiyelini bilir. eğer cidden üst bir anadolu lisesi tutturursan gidebilirsin. ama spor lisesinden bir fitness merkezi açıp hayatını bu şekilde de kurtarabilirsin. ne yaparsan yap en iyisini yapmak zorundasın. yoksa tabiri caizse aç kalırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
Arkadaşlar ailem spor lisesine gitmemi tavsiye ediyor kulüpteki hocalarım ve arkadaşlarım yeteneğimin olduğunu söylüyor onlarda diyor spor lisesine git kendini geliştirirsin. Ama futbolcu olamazsam beden eğitimi öğretmenliği falan istemiyorum. Anadolu lisesinide istiyorum bi yandan ama spor liseside olumlu geliyor çok kararsız kaldım sizin görüşleriniz ne. Ve tavsiyelerinizi söyler misiniz
Futbolda yeteneğin varsa hiç düşünme spor lisesine gir.
Ama eğitimde üstün bir zekan, tıp kazanacağına dair bir umudun varsa ve futbola tam yetenekli denilecek kadar değilsen Anadolu lisesine git.

Gorkemslx

80+
benim aham şaham yeteneğim yok bence anadolu mahalleden gidiyorsan gitme imkanın varsa özele git diploma notu olarak çok fayda sağlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
Olsun illa ki la liga da , süper ligde oynayacaksın diye bir şey yok. 3. Ligde başlayıp transferle 2. lige ulaşırsan ordan da şampiyon olup 1. lige çıkarsan yat ömür boyu
Mesaj otomatik birleştirildi:

futbolcu olmak kolay değil bence kulüplerle bağlantın olması gerekiyor ama spor lisesine gidersen beden öğretmenliği ya da yönetmen olarak meslekler edinebilirsin
Biraz da torpil.

Tabz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Uğur
puanın kaç boş beleş bir anadoluya gideceğine spor lisesine git derim ama puanın ve yüzdeiliğin iyi anadolulara yeterse anadoluya git

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sporcu olmak istiyorsan ve yetenekliysen spor lisesine git.
Ama çok da yetenekli olduğunu düünmüyor veya üniversite okumak gibi bir hayal ya da isteğin varsa anadoluya git.

Top Bottom