Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
O gelene kadar UFC dövüşçüsü Serdar Abim bizi idare eder.Fenerin de ihtiyacı var stopere, spor lisesine git.
O gelene kadar UFC dövüşçüsü Serdar Abim bizi idare eder.Fenerin de ihtiyacı var stopere, spor lisesine git.
hocam gökhan öldü gitti adam lazım sağ bekeBu mesaja niye bu kadar güldüm bilmiyorum.
tisserand varken o da kimmiş!O gelene kadar UFC dövüşçüsü Serdar Abim bizi idare eder.
Hangisini gerçekten yapmak istiyorsan ona git ama gerçekten iyi bir yeteneğin varsa spor lisesine git derimArkadaşlar ailem spor lisesine gitmemi tavsiye ediyor kulüpteki hocalarım ve arkadaşlarım yeteneğimin olduğunu söylüyor onlarda diyor spor lisesine git kendini geliştirirsin. Ama futbolcu olamazsam beden eğitimi öğretmenliği falan istemiyorum. Anadolu lisesinide istiyorum bi yandan ama spor liseside olumlu geliyor çok kararsız kaldım sizin görüşleriniz ne. Ve tavsiyelerinizi söyler misiniz
stoper defanstı di miGidiyorum sağ stoperim
Evetstoper defanstı di mi
Futbolda yeteneğin varsa hiç düşünme spor lisesine gir.Arkadaşlar ailem spor lisesine gitmemi tavsiye ediyor kulüpteki hocalarım ve arkadaşlarım yeteneğimin olduğunu söylüyor onlarda diyor spor lisesine git kendini geliştirirsin. Ama futbolcu olamazsam beden eğitimi öğretmenliği falan istemiyorum. Anadolu lisesinide istiyorum bi yandan ama spor liseside olumlu geliyor çok kararsız kaldım sizin görüşleriniz ne. Ve tavsiyelerinizi söyler misiniz
Biraz da torpil.futbolcu olmak kolay değil bence kulüplerle bağlantın olması gerekiyor ama spor lisesine gidersen beden öğretmenliği ya da yönetmen olarak meslekler edinebilirsin
Hocam Tolga Ciğerci olmasın da.Çok doğru. İlla Messi, Ronaldo olmaya gerek yok.
Tolga Ciğerci, Şener Özbayraklı, Selçuk Şahin gibi olsa bile yeter.
puanın kaç boş beleş bir anadoluya gideceğine spor lisesine git derim ama puanın ve yüzdeiliğin iyi anadolulara yeterse anadoluya gitArkadaşlar ailem spor lisesine gitmemi tavsiye ediyor kulüpteki hocalarım ve arkadaşlarım yeteneğimin olduğunu söylüyor onlarda diyor spor lisesine git kendini geliştirirsin. Ama futbolcu olamazsam beden eğitimi öğretmenliği falan istemiyorum. Anadolu lisesinide istiyorum bi yandan ama spor liseside olumlu geliyor çok kararsız kaldım sizin görüşleriniz ne. Ve tavsiyelerinizi söyler misiniz