Arama sonuçları: *

1. NakreS14

Ayt'ye girmezsem sonradan bir şekilde 4 yıl üniversite okunulabilirmi ?

2 yıllık bölüm okuyup sonra dgs ile onu 4 yıllığa tamamlayabilirsin
  2. NakreS14

KPSS Sınavına girecek kimler?

Evt yeni mezunum
  3. NakreS14

KPSS Sınavına girecek kimler?

Ben gireceğim ama hiç bakmadım konulara kendimi denemek için giriyorum
  4. NakreS14

Burslu üniversite ücret

Burslu okursan para ödemezsin normalde okuduğun bölüm 4 seneyse ve sen 5. seneye uzatırsan ödeyebilirsin normal zamanında bitirirsen ödemezsin. Derslerden kaldığında büt var bütten kaldığında o dersi alttan alırsın son senelerde sıkıntı olur seneyi uzatmadığın sürece sıkıntı yok.
  5. NakreS14

Üçgenlere Hangi Youtube Kanalından Çalışmalıyım ?

Benim zamanımda tonguç çok giriş seviyede anlatırdı dersleri hocalara geldik biraz daha orta üst anlatırdı birde şenol hoca vardı şimdi nasıllar bilmiyorum ama ben en çok şenol hoca ile hocalara geldik videolarına bakardım faydası olmadı desem yalan olur.
  6. NakreS14

YKS Konusunda Sorularım Var

O zaman bilgisayar programcılığı okuyabilirsin matematik olmadan lisans kazanman mümkün değil.
  7. NakreS14

Bilmek önemli değil oraya gitmek önemli orada öğrenirsin.
  8. NakreS14

Ayt ye sadece sayısal olanlar girmez herkes girer. Ayt yapmazsan güzel bir bölüm okuyamazsın.
  9. NakreS14

Tyt: Temel yeterlilik testidir bunda sorular sorular 9 ve 10 sınıftan gelir bu soruları öğrencilerin büyük çoğunluğu yapabilir süre sıkıntısı bolca yaşanır 2 yıl ön lisans bölümleri için çok önemlidir burada 180 barajı vardı bu barajı geçemezsen ayt notun hesaplanmaz Ayt: Alan yeterlilik...
  10. NakreS14

4 ayda ilk 100k yapılır mı

Şuan bu netlerle 200k geldiğini nereden biliyorsun ? sıralama net ile doğru orantıda artıp azalmıyor. Üniversite sınavını deneyimlemiş o ortamı bilen birisi olarak söylüyorum 4 ay içinde sıfırdan 100k yapamazsın yapabilmen için çok sağlam temelin olması gerekiyor.
  11. NakreS14

4 ayda ilk 100k yapılır mı

Soruyu doğru anladıysam 4 ay çalışma ile yapılamaz seneye hazırlanmaya başla şimdiden
  12. NakreS14

146 GÜNDE SAYISAL 240 BİN YAPILABİLİR Mİ

Yapılır temelin varsa ve dediğin gibi çalışırsa rahat yaparsın.
  13. NakreS14

Dönem sonu notlarınız kaç?

2.55/4 Üniversite 4.sınıf 'ım ve bitmesini iple çekiyorum.
  14. NakreS14

0.03 puan [çıldırıcam]

Yukarı yuvarlaması yok mu bu sistemde ilginç
  15. NakreS14

Rasyonel sayılarda payda eşitleme yardım.

Ortak payda bulamiyorsan ikisini birbirinin altına yaz mesela 5/16 nın altına 6 yaz 3/6 nın altına 16
  16. NakreS14

Okullar sizce kapanırmı?

Kocaman bir hayır.
  17. NakreS14

Üniversitede orijinal kitap zorunlu mu?

Kimse sana kitap zorunlu diyemez ister fotokopi çektir ister kendisini al
  18. NakreS14

11. Sınıfa Geçtim Ama Hiçbir Şey Bilmiyorum Ne Yapmalıyım?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/ders-calisirken-dinlenebilecek-muezik-oenerisi.447238/page-2#post-4483066 2 konu birbirini tamamlıyor
  19. NakreS14

Sizce eşit ağırlık mı? Sayısal mı?

Ya sayısalını düzeltmeye çalışacaksın ya da farklı bir bölüm hedeflemen gerekiyor eşit ağırlıkta derece yapsan bile istemediğin bir bölümü okumanın bir mantığı yok veya tam tersi içinde geçerli.
  20. NakreS14

Sizce eşit ağırlık mı? Sayısal mı?

Sevmediğin bölüme gidip ömrünün sonuna kadar o işi yapmak mantıklı bir şey değil hangi bölümü hedefliyorsan ona göre seç.
Top Bottom