geri çevireceklerini zannetmiyorum notları girse bile değiştirebilirler sözlü notlarınıİyi huylu bir hocana git durumu anlat 10 puan eklesin ama kredisi yüksek dersin hocasına git iste. Mesela matematik türkçe v.b
Git herkesten iste "Hocam 0,03 puan kaldı Allah için biraz yükseltin takdiri kaçırmayayım" gibi.İlk dönem kapanıyo neyse benim ortalama 84.97 ve her şey girili bi hocaya yazdım 5 puan eklesin ders içine diye 5 puan karşılar demi (Sorduğum ders Fen hocası)
Kanıt:Alıntıyı görüntüle
Devamsızlık 5 günden fazla olunca belge alınamıyordu değil mi?İlk dönem kapanıyo neyse benim ortalama 84.97 ve her şey girili bi hocaya yazdım 5 puan eklesin ders içine diye 5 puan karşılar demi (Sorduğum ders Fen hocası)
Yukarı yuvarlaması yok mu bu sistemde ilginçİlk dönem kapanıyo neyse benim ortalama 84.97 ve her şey girili bi hocaya yazdım 5 puan eklesin ders içine diye 5 puan karşılar demi (Sorduğum ders Fen hocası)
hayır 5 gün devamsızlıkla alakası yok diye biliyorum.yani en azından ben lisedeyeken yoktu (2018 mezunuyum)Git herkesten iste "Hocam 0,03 puan kaldı Allah için biraz yükseltin takdiri kaçırmayayım" gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Devamsızlık 5 günden fazla olunca belge alınamıyordu değil mi?
Bende öyle biliyorum.hayır 5 gün devamsızlıkla alakası yok diye biliyorum.yani en azından ben lisedeyeken yoktu (2018 mezunuyum)
benim her dönem izinsiz 9.5 günüm vardı belgeleri aldım. ama yeni bir kural çıktı mı bilmiyorum
Hep sistemi değiştirdikleri için kimse bilemiyor. Öğretmenimize bile sorduğumuz zaman onlar da bilemediğini söylemişti.hayır 5 gün devamsızlıkla alakası yok diye biliyorum.yani en azından ben lisedeyeken yoktu (2018 mezunuyum)
benim her dönem izinsiz 9.5 günüm vardı belgeleri aldım. ama yeni bir kural çıktı mı bilmiyorum
karşılar herhaldeİlk dönem kapanıyo neyse benim ortalama 84.97 ve her şey girili bi hocaya yazdım 5 puan eklesin ders içine diye 5 puan karşılar demi (Sorduğum ders Fen hocası)
bilmiyorumGit herkesten iste "Hocam 0,03 puan kaldı Allah için biraz yükseltin takdiri kaçırmayayım" gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Devamsızlık 5 günden fazla olunca belge alınamıyordu değil mi?