Arama sonuçları: *

1. NanyaRevB

disiplin nasıl kazanılır

Atomik Alışkanlıklar - James Clear Bu kitabı güzelce anlayarak okursanız gerçekten disiplinin kazanmanın ne kadar basit olduğunu göreceksiniz.
  2. NanyaRevB

ADH Salgısı Artarsa Kan Basıncı Yükselir Mi?

Kan basıncı dediğin şey damara uygulanan şiddet demek oluyor. Damarların kapalı bir sistem olduğunu düşünürsen ve su aldığımda otomatik olarak daha fazla hacim kaplaması gerektiğini de düşünürsek. Bu hacim kapalı sistem de damarlara basınç yaparak kendisine yer bulacaktır. :)
  3. NanyaRevB

AYT Kimya Modern Atom Teorisi Soru

Doğru cevap b mi?
  4. NanyaRevB

Fonksiyonları Anlamakta Zorlanıyorum

Ben 3d kullanıyorum biraz zor ama 345, acil veya bilgi sarmalı alabilirsin.
  5. NanyaRevB

1.5x tavsiye edilir. 1x biraz yavaş kalabiliyor.
  6. NanyaRevB

Vallahi şu an yks hazırlanan biri olarak söylüyorum. Bir kaç baba konu dışında ayt matematikte pek bir şey yok. Geneli sıknıtılı konular değil. Çok basit bir örnek vereyim, trigonometrinin başlarında 12 soruluk testten 2 soru çözebiliyordum. Soruların üstüne gittim nasıl düşünmem gerektiğini...
  7. NanyaRevB

Matematikte temel kavramları öğrendikten sonra bol bol soru çözmek lazım, soru bankası üzerinden mantığını kavramaya çalışabilirsin.
  8. NanyaRevB

Okul çok sıkıcı geliyor...

Bence biraz kız mevzularına gir...
  9. NanyaRevB

Ailemi nakile nasıl ikna edebilirim?

Forum eğitim koçluğu platformu haline geldi, her problem yaşayan burada konu açıyor. Aileni tanımıyoruz nasıl yardımcı olalım? Ekstra olarak benim arkadaşlarım okula 1.5 saatte geliyor ve 40 kişilik sınıflarda eğitim alıyorlar....
  10. NanyaRevB

Fizik dersi iyi olan var mi

Analitikçi geldi :)
  11. NanyaRevB

Sınav Sonuçlarınız Moral Motivasyon

Lise 3 Sözel dersler sıkıntıda 54-85 arası Sayısallar 75-100 arası sıkıntılı durum
  12. NanyaRevB

Sinav notlarim iyi mi

Bütün 11'ler edebiyattan kaldık bugün...
  13. NanyaRevB

Hocayı şikayet etmek istiyorum

Canımızı derslerde çok sıkıyor, egolu değişik bir hoca. Zaten bu gidişle kalıcaz...
  14. NanyaRevB

Şimdi çıkıyor okuldan, geçti artık.
  15. NanyaRevB

Merhabalar, Almanca hocamız baya sıkıntılı bir tip, geçen hafta tahtaya kaldırıp bildiğiniz milleti ağlama seviyesine getirtip oturttu. Bu haftada PCR testi olmuş belirtiler var bugün okula gelmiş, hocayı şikayet etmek istiyorum. Öğrenci olacak sıkıntısız şekilde ismim cismin belirsiz şekilde...
  16. NanyaRevB

Sınavları yetiştirebilir miyim?

11. Sınıfım benzer bir durum söz konusu, sabahlar saat 6'da kalkıp fazladan 1 saat çalışıp öyle okula gidiyorum. Okulda da test vs. çözüyorum ayt yönelik çalışma olarak.
  17. NanyaRevB

9. sınıfım matematik fen seçicem napmalıyım

Hayatının en güzel 2 yılını geçir. Notlarını yüksek tut. 11 ve 12. sınıfta çalışmaya başlarsın.
  18. NanyaRevB

Okullar Kapancak mı 1 ay 6 gün geride kaldı

Kapanmayacak.
  19. NanyaRevB

test çözme alışkanlığı nasıl kazanılır?

Dopamin bağımlılığın varsa önce bundan kurtul, sonra her şey kendi kendine geliyor. Google'dan ne olduğuna bakabilirsin. :)
  20. NanyaRevB

Açığa geçsem Sorumluluk sınavları silinir mi?

Dostum çoğumuz öyleyiz ama ben değilim. Benim hedeflerim var, edebiyattan anlamam matematiği anlamadığım anlamına gelmiyor. Hedefler koyup başarmamız gerekiyor, aksi taktirde Türkiye'de yaşamamız pek mümkün değil.
Top Bottom