Neler Yeni

Fonksiyonları Anlamakta Zorlanıyorum

Anomali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cemsab
Arkadaşlar fonksiyonlar konusunu anlamakta sıkıntı çekiyorum çok fazla bilgi varmış gibi geliyor. Önerdiğiniz bir çalışma metodu var mıdır bu konu için?

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Matematikte temel kavramları öğrendikten sonra bol bol soru çözmek lazım, soru bankası üzerinden mantığını kavramaya çalışabilirsin.

Anomali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cemsab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Matematikte temel kavramları öğrendikten sonra bol bol soru çözmek lazım, soru bankası üzerinden mantığını kavramaya çalışabilirsin.
İlk sorularda nispeten fazla yanlışım çıkması normal midir? Ben genelde testlerde ilerledikçe yanlışlarım azalıyor.
Bir de sizce AYT matematiği 3 ayda bitirebilir miyim?

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
İlk sorularda nispeten fazla yanlışım çıkması normal midir? Ben genelde testlerde ilerledikçe yanlışlarım azalıyor.
Vallahi şu an yks hazırlanan biri olarak söylüyorum. Bir kaç baba konu dışında ayt matematikte pek bir şey yok. Geneli sıknıtılı konular değil.
Çok basit bir örnek vereyim, trigonometrinin başlarında 12 soruluk testten 2 soru çözebiliyordum. Soruların üstüne gittim nasıl düşünmem gerektiğini kavradım şu an 12'de 12 çıkarıyorum. Önemli olan bazı şeyleri kendinin keşseftmesi.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,721
İsim
Lokman Doğan
Rm matematikten izle bebek adımlarla

Anomali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cemsab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vallahi şu an yks hazırlanan biri olarak söylüyorum. Bir kaç baba konu dışında ayt matematikte pek bir şey yok. Geneli sıknıtılı konular değil.
Çok basit bir örnek vereyim, trigonometrinin başlarında 12 soruluk testten 2 soru çözebiliyordum. Soruların üstüne gittim nasıl düşünmem gerektiğini kavradım şu an 12'de 12 çıkarıyorum. Önemli olan bazı şeyleri kendinin keşseftmesi.
Ya çok teşekkür ederim kendimi ***** gibi hissediyordum bazı konularda. Mesajın içi teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocalara Geldik'ten izliyorum ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@BixiBlake @NanyaRevB AYT'de kaç kitap almalıyım matematik için? Fikir verir misiniz?

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK

Rulep

80+ Gold
en başta yanlışlarının olması normalde fazla çıkmışsa konu oturmamış demektir sende farkındasın konuya bir daha dön başka kanaldan izleyebilirsin rm hariç hepsi olur
3 ayda bitmez her gün çözeceksin 8-9 kitap bitirenler gördüm ayt mat adına ne kadar çok bitirirsen o kadar kar

Top Bottom