İlk sorularda nispeten fazla yanlışım çıkması normal midir? Ben genelde testlerde ilerledikçe yanlışlarım azalıyor.Matematikte temel kavramları öğrendikten sonra bol bol soru çözmek lazım, soru bankası üzerinden mantığını kavramaya çalışabilirsin.
Vallahi şu an yks hazırlanan biri olarak söylüyorum. Bir kaç baba konu dışında ayt matematikte pek bir şey yok. Geneli sıknıtılı konular değil.İlk sorularda nispeten fazla yanlışım çıkması normal midir? Ben genelde testlerde ilerledikçe yanlışlarım azalıyor.
Bir de sizce AYT matematiği 3 ayda bitirebilir miyim?
1.5x tavsiye edilir. 1x biraz yavaş kalabiliyor.Rm matematikten izle bebek adımlarla
2x izlesin bana o bile yavaş.d1.5x tavsiye edilir. 1x biraz yavaş kalabiliyor.
Ya çok teşekkür ederim kendimi ***** gibi hissediyordum bazı konularda. Mesajın içi teşekkür ederim.Vallahi şu an yks hazırlanan biri olarak söylüyorum. Bir kaç baba konu dışında ayt matematikte pek bir şey yok. Geneli sıknıtılı konular değil.
Çok basit bir örnek vereyim, trigonometrinin başlarında 12 soruluk testten 2 soru çözebiliyordum. Soruların üstüne gittim nasıl düşünmem gerektiğini kavradım şu an 12'de 12 çıkarıyorum. Önemli olan bazı şeyleri kendinin keşseftmesi.
Hocalara Geldik'ten izliyorum ben.Rm matematikten izle bebek adımlarla
Ben 3d kullanıyorum biraz zor ama 345, acil veya bilgi sarmalı alabilirsin.@BixiBlake @NanyaRevB AYT'de kaç kitap almalıyım matematik için? Fikir verir misiniz?
en başta yanlışlarının olması normalde fazla çıkmışsa konu oturmamış demektir sende farkındasın konuya bir daha dön başka kanaldan izleyebilirsin rm hariç hepsi olurİlk sorularda nispeten fazla yanlışım çıkması normal midir? Ben genelde testlerde ilerledikçe yanlışlarım azalıyor.
Bir de sizce AYT matematiği 3 ayda bitirebilir miyim?