Arama sonuçları: *

1. Polat Alengir

Okula aciktan devam etmelimiyim

açıktan oku şimdiden bir işe girip çalış ben öyle yapmadım pişmanım şuan mezunum sınava çalışıyorum
  2. Polat Alengir

!!((-_

neden
  3. Polat Alengir

!!((-_

valla işletme düşünüyorum ama netler çok kötü normalde 30 altı gelmeyen türkçe netim son denememde 18 gelmiş kafamı duvara vuracağım
  4. Polat Alengir

!!((-_

eadan gireceğim tyt net 40
  5. Polat Alengir

!!((-_

teşekkürler
  6. Polat Alengir

Tyt bitirmeden ayt ye başlamalımıyım

tyt netin kaç şuanda
  7. Polat Alengir

YKS senesi gelen oyun perilerine çözüm var mı ?

Allah kurtarsın kanka benim ilk mezun senem bu sene olmazsa 2. mezuna kalmam baba mesleğine yönelirim mentalim 2.mezunu kaldırmaz zaten sosyal medya vs kullanmıyorum bir sene daha bu olayları yaşayamam pcyi kaldır bence. birde 2 senedir sınava giriyorsun 2 sınavdaki sonuçların neydi ??
  8. Polat Alengir

çözümü ne peki 1760547709 evet 1 gün. başka ilgi alanı dedin bu aralar zaten aklımda var birşeyler büyük ihtimal bir müzik aleti alıp öğreneceğim gitar saz piyano vs . teşekkürler
  9. Polat Alengir

maalesef öyle her sezon valoda immo ve faceitte 10 seviye bir insan birden bırakınca ikisinide canı istiyor bu seneyi bir atlatalım Allah'ın izni ile seneye Allah büyüktür
  10. Polat Alengir

ders zamanı zaten kafa derse fokuslanıyor günde min. 4 max. 8 saat ders çalışıyorum hafta sonu denemeye gidiyorum gelirken önünden geçiyorum net kafenin feci canım çekiyor girip takılıyorum. baştaki dediğinize gelirsek 4 sene boyunca full oyun oynayan biri 2 aydır pcyi satınca ister istemez canı...
  11. Polat Alengir

mükemmel bölüm hayırlı olsun
  12. Polat Alengir

tercih yaptın mı
  13. Polat Alengir

baya iyi yapmışsın netler kaçtı ve obp
  14. Polat Alengir

Merhaba arkadaşlar bu sene mezun senem'deyim geçen sene yani 12.sınıfta 880.000 sıralama yaptım eşit ağırlıkta 10. sınıftan bellidir elimin altında bir oyuncu bilgisayarı var 9 ve 10 sınıfta düşük bir bilgisayar vardı 11 12 sınıfta 4060'lı bir sistem dizdim yani oyun oynuyordum sınava falan...
  15. Polat Alengir

YKS Sınavı Hakkında.

adına sevindim en iyisini yapıyorsun bu tablet mükemmel abimde pad 10 var gayet iyi bir tablet bendede ipad a16 var onada bakabilirsin ama kalemle kılıfla 20k yı devirir
  16. Polat Alengir

YKS Sınavı Hakkında.

sen bilirsin mezun senendeysen bu senede olmazsa 2.mezunu kaldırabilecekmisin benim bu sene ilk mezunum bu sene oldu oldu olmadı gelen sıralama ile bir yerleri yazacağım mentalim bir mezun senesini daha kaldırmaz
  17. Polat Alengir

YKS Sınavı Hakkında.

ders çalışacaksan oyunları bilgisayarı bu sene bir kenara bırakmalısın bende vardı masaüstü sistem sattım tablet aldım. üniversiteyi kazanırsam en kral bilgisayarı dizerim zaten veya sağlam bir laptop alırım
  18. Polat Alengir

YKS Sınavı Hakkında.

liste nerde
  19. Polat Alengir

YKS Sınavı Hakkında.

çalışmaya başladınmı kankam aynı sıralamayı yapmışız bende 860k yaptım bu sene günde min 5 saat çalışıyorum hedef ilk 100k inşallah olur olmazsada Allah büyüktür bakarız.
  20. Polat Alengir

Eşit Ağırlık Önü Açık Bölüm Önerilerii ?

ybs ne gibi iş imkanı sunar
Geri