Polat Alengir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 495
Uygun Olmayan Konu Başlığı
teşekkürler
Son düzenleme:
Netler kaç civarında ve nereden gireceksinKONUYA TIKLAYAN KİŞİLER BİRKAÇ DAKİKASINI AYIRIP OKUYUP AKIL VEREBİLİRMİ CİDDEN ZOR DURUMDAYIM... merhaba arkadaşlar şuan ilk mezun senemdeyim aklımı birkaç haftadır okulu bırakma konusu yiyip bitiriyor aileme falanda belli ettirmiyorum ama cidden ders çalışırken hiç mutlu değilim netlerde pek iç açıcı değil zaten bu senede sınavda bir şey yapamazsam büyük ihtimal birdaha girmeyeceğim sınava sizce şimdiden aile ile bu konuyu konuşup bir çözüme kavuşturmalımıyım ? babam sanayici yanında çalışan yok önceden gidip yardım ediyordum kendisine bu sene sınava çalışıyorum diye o da tek çalışıyor bir abim yazılım mühendisi bir abim polis onlar okudu okuyor. ama bende istek yok sizce ne yapmalıyım akıl verirseniz sevinirim tüm içinizdekileri dökebilirsiniz samimi cevaplar ve doğru fikirler lazım bu konuyu birkaç forumda daha açacağım ve sonra oturup düşeneceğim.
eadan gireceğim tyt net 40Netler kaç civarında ve nereden gireceksin
Bende eayım senden çok farklı değilim aslında ama 60 nete çıkana kadar izlediğim yolu söyleyeyim belki işine yarar geçen sene matematikte 4-5 net bile yapamıyordum bu yaz oturdum netimi yükseltmek için her yolu denedim yaz boyu sadece matematik çalıştım şuan 15-20 bandındayım ne kadar doğru bu izlediğim yol bilmiyorum ama bence sende 2-3 ay boyunca sadece mat çalışarak tyt netini toplayabilirsin türkçe-sos zaten bir şekilde halledersin. Ders çalışma isteği biraz sana bağlı hedefin gelecekte istediğin bir meslek yok ise biraz zor çalışırsın hedefin yoksa kendine hedef belirleyerek başlaeadan gireceğim tyt net 40
valla işletme düşünüyorum ama netler çok kötü normalde 30 altı gelmeyen türkçe netim son denememde 18 gelmiş kafamı duvara vuracağımBende eayım senden çok farklı değilim aslında ama 60 nete çıkana kadar izlediğim yolu söyleyeyim belki işine yarar geçen sene matematikte 4-5 net bile yapamıyordum bu yaz oturdum netimi yükseltmek için her yolu denedim yaz boyu sadece matematik çalıştım şuan 15-20 bandındayım ne kadar doğru bu izlediğim yol bilmiyorum ama bence sende 2-3 ay boyunca sadece mat çalışarak tyt netini toplayabilirsin türkçe-sos zaten bir şekilde halledersin. Ders çalışma isteği biraz sana bağlı hedefin gelecekte istediğin bir meslek yok ise biraz zor çalışırsın hedefin yoksa kendine hedef belirleyerek başla
nedenhiç değil