Okula aciktan devam etmelimiyim

Reaksiyon skoru
5
12. Sinifim birakip aciktan okumayi dusunuyorum aciktan okuyunca ne zaman mezun olurum negibi farklar oluyor bilen varsa paylasabilirmi

12. Sinifim birakip aciktan okumayi dusunuyorum aciktan okuyunca ne zaman mezun olurum negibi farklar oluyor bilen varsa paylasabilirmi
Belli bir puan sınırı var o sınırı nekadar erken geçersen okadar erken mezun oluyorsun. Bizim arkadaş 11 de açığa geçip sene sonunda mezun olmuştu. Tabi bu yıllar onceydi şuan değiştimi bilmiyorum

Sınıfta kalman lazım açığa geçmek icin

acid kolay geçilmiyor diye biliyorum.

Açığa geçmek bu kadar kolay değil 9.sınıfken kalınca direkt geçebiliyorsun ama 9 değilsin 2 sene kalman lazım açığa geçmen için başka yolu yok ya hastalığın olacak ya suçlu olacaksın ya şehit yakını engelli falan olman lazım zorlaştırdılar onu

Açık lisede kredi sistemi oluyor. 12. sınıfta açık liseye geçerseniz, zorunlu dersleri verip mezun olursunuz. Açık liseyle alakalı aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Açıktan liseden mezun olmak için 170 krediye ihtiyacın var buda 2-3 sene sürer hiç girme o toplara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,026
Üyeler
185,211
Son üye
acatchynick
Geri