Neler Yeni

Derslerin Hicbirini anlamıyorum.

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Hocam demek ki ilgin yok ilgi yoksa hiç bir şey olmaz doğal olarak bence erkenden meslek öğren

The Semih

80+ Gold
Arkadaşlar 12.sinifim öncelikle
hiçbir zaman ders çalışamıyorum calismaya calissam max 2dk sürüyor sonra başka seyle ilgilenemiyorum direk derse odaklanamıyorum. Herhangi bir oyuna Odaklanabiliyorum Konuları bilmiyorum genel olarak çok sinir ediyor ders çalışamıyorum YouTube dan ders videosu açsam onu da anlayamiyorum yazılı için 100 kere okusam yine aklımda kalmıyor. Ne yapsam olmuyor Doğru düzgün. Uyuyamiyorum da okula öyle gidiyorum Odak problemim var fakat oyunlarda olmuyor unutkanlik sadece derslerle alakalı unutuyorum herseyi vs vsDirek bende sorun var Okulu hiç sevmiyorum Okul varken 12 saat uyuyup kalkamıyorum okul yokken 2 saat uyku bile yetiyor Malum sınav vakti de azaldı stres çok oluyor önerileriniz varsa bekliyorum boyle giderse yakında kafayı yerim gibi geliyor Hiçbir konuyu dersi Anlamıyorum durduk yere boş boş dalıp düşünüyorum Ne yapsam bilemiyorum Yardımcı olursanız sevinirim. İyi geceler herkese.
Bu kafayla okumaya çalışırsan zorla ilerde asgari ücretle calışcağın kesin. Şimdiden çıraklığa yazıl ilerde usta olursun en azından. Ailenin parasına yazık git gel yapma okula boş boş.

MythPhantom

80+ Bronze
hocam günümüz türkiye'sinde okuyup ne kadar da çalışssan özelde veya kamu da çalışırsın. aylığın mesleğine göre değişir ama asgari ücretin 2 katını alırısn .(genelleme yapıyorum. )

tandıık felan varsa kaportacıya gir . orda işi öğren ileride dükkan açarsın. zaman ne kadar değişse de kaportacılık mesleği asla eskimez.

yani demem o ki kendini zorlamaya gerek yok. akademik alanda birşeyler başaramayacağını düşünüyorsan. liseyi bitir okulu bırak. üniversite yide açıktan okursun. işe gir şimdiden .
Hocam gidemem yakında olan bir yer yok ev şehire uzak en iyi çözüm üniversite bulup oraya gitmek.

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Hocam gidemem yakında olan bir yer yok ev şehire uzak en iyi çözüm üniversite bulup oraya gitmek.
Kardeşim yks ye gir sonucuna göre bir tercih yap okulu bırakırsan asgari ücret alman bile zor en azından ilk 500k ya falan girsen geçinirsin

Mhmd.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mhmd
hiçbir zaman ders çalışamıyorum calismaya calissam max 2dk sürüyor sonra başka seyle ilgilenemiyorum direk derse odaklanamıyorum. Herhangi bir oyuna Odaklanabiliyorum Konuları bilmiyorum genel olarak çok sinir ediyor ders çalışamıyorum YouTube dan ders videosu açsam onu da anlayamiyorum yazılı için 100 kere okusam yine aklımda kalmıyor. Ne yapsam olmuyor Doğru düzgün. Uyuyamiyorum da okula öyle gidiyorum Odak problemim var fakat oyunlarda olmuyor unutkanlik sadece derslerle alakalı unutuyorum herseyi vs vsDirek bende sorun var Okulu hiç sevmiyorum Okul varken 12 saat uyuyup kalkamıyorum okul yokken 2 saat uyku bile yetiyor Malum sınav vakti de azaldı stres çok oluyor önerileriniz varsa bekliyorum boyle giderse yakında kafayı yerim gibi geliyor Hiçbir konuyu dersi Anlamıyorum durduk yere boş boş dalıp düşünüyorum Ne yapsam bilemiyorum Yardımcı olursanız sevinirim. İyi geceler herkese.
Benimle aynı sorunu yaşıyorsun ben oturup düşündüm lise boyunca derslerim hep kötüydü yani altyapim yok simdi 8 ay calismakla olmaz bence üni okumak istiyorsan ya çok iyi bir üni okumak lazim yada hiç okumamak gerek çünkü çevremde 3 tane abi üni bitirdi biri edebiyat ogretmenligini bitirdi şuan issiz evde oturuyo koskoca adam git fabrikaya gir 4 yil veya 2 yıl okucana fabrikada 2 yil calis maaşın da yükselir zaten

MythPhantom

80+ Bronze
Benimle aynı sorunu yaşıyorsun ben oturup düşündüm lise boyunca derslerim hep kötüydü yani altyapim yok simdi 8 ay calismakla olmaz bence üni okumak istiyorsan ya çok iyi bir üni okumak lazim yada hiç okumamak gerek çünkü çevremde 3 tane abi üni bitirdi biri edebiyat ogretmenligini bitirdi şuan issiz evde oturuyo koskoca adam git fabrikaya gir 4 yil veya 2 yıl okucana fabrikada 2 yil calis maaşın da yükselir zaten
Hocam haklısınız da temelim olsa yapacağıma inanıyorum eskiden derslerim çok çok iyiydi sınıfın en zekisi falan filan diyorlardi korona geldi patladı hersey gitti bi anda.

Nyghi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Süleyman Çakır
Temelin yok cunku, temelden tekrar basla.

Mhmd.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mhmd
Hocam haklısınız da temelim olsa yapacağıma inanıyorum eskiden derslerim çok çok iyiydi sınıfın en zekisi falan filan diyorlardi korona geldi patladı hersey gitti bi anda.
Bende ayni koronadan once 90 larda aliyordum belki ortaokulda oldugum icindir dicem ama lisedede yapan yapiyor yalan yok zorlada olcak iş değil bu bende okumamaya karar verdim

pallass

80+
bi tık geç kalınmış sanki
Alakası yok. Ha guzel bi yerde guzel bir bölüm okusa daha iyi ama meslek öğrenmek isterse yaşı buna kesinlikle engel değil. Bugün otosanayi haric geri kalan çoğu mesleği kafanı ve zamanını verirsen maks 3 ayda öğrenirsin. Meslek öğrenmek zor değil bedeni çalıştırmak zor. Çoğu kişi orda kaybediyor

MythPhantom

80+ Bronze
Bende ayni koronadan once 90 larda aliyordum belki ortaokulda oldugum icindir dicem ama lisedede yapan yapiyor yalan yok zorlada olcak iş değil bu bende okumamaya karar verdim
Hedefim var ama dediğim gibi ders çalışamıyorum Konuları bilmiyorum sinirimi bozuyor

Top Bottom