RTX 4070 ve Ryzen 7 7700 yeni DP kablosundan sonra shutter yine devam ediyor!

Yapma ya.İnşallah PSU'dandırda yeni psu alıp ilelebet bu sorundan kurtulurum.Yani takıldığı zaman GPU watt değeri anında düşüyor kullanımda düşüyor.MS'de yükseliyordu o an galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir yerde titreme oluyorda onu alt+tab yapınca düzeldi.
Guc tuketimi de 650W'tin cok altinda toplam guc olarak diger bilesenler zaten ne kadar cekiyor ki, bence PSU'dan da olsa bilesen yetersizligi olabilir daha kaliteli PSU ile denenebilir hocam, videodaki degerler gayet normal cunku.

PSU değiştir PSU MSI olduğuna bakma giriş seviyesi o. Bileşenleri kaliteli bir şey alman iyi olur. Attığım Kyberi al güç çıkışlarını kontrol et eksik olmasın.
Bakalım yarın gidimde deneyelim arkadaşta sonuçları yine size yaazarım.RAM kalsın o zaman 8+8 16 diye.Gerçi sorun çözdülürse psu ile 8+8+16 diye takar yoluma bakarım 5200 mhz kullanırım.

Guc tuketimi de 650W'tin cok altinda toplam guc olarak diger bilesenler zaten ne kadar cekiyor ki, bence PSU'dan da olsa bilesen yetersizligi olabilir daha kaliteli PSU ile denenebilir hocam, videodaki degerler gayet normal cunku.
Bakma şuanlık tam drop yerini çekemedim.Ram kullanımı 11 e çıkıyor bazen o duruma ne diyorsun?

Bir sey daha fark ettim video FPS degerinden mi ama akicilik ile kare hizi cok alakasiz ozellikle o 4.saniyede camlarin oldugu kucuk koridora girince ve fareyi hareket ettirince takilmali donuyor, aldiginiz kare hizi ile alakasi yokmus gibi donuyor kamera. Garip

Bakalım yarın gidimde deneyelim arkadaşta sonuçları yine size yaazarım.RAM kalsın o zaman 8+8 16 diye.Gerçi sorun çözdülürse psu ile 8+8+16 diye takar yoluma bakarım 5200 mhz kullanırım.
RAM olayını 2x16 yaparsın dual kanal çalışır onları satarsın.

Bir sey daha fark ettim video FPS degerinden mi ama akicilik ile kare hizi cok alakasiz ozellikle o 4.saniyede camlarin oldugu kucuk koridora girince ve fareyi hareket ettirince takilmali donuyor, aldiginiz kare hizi ile alakasi yokmus gibi donuyor kamera. Garip
O şey ya alt+tab windowsded ekran yapıp geri fullscreen yapınca düzeldi.Mevzum o değil yani.Çok milisaniyelik takılmalar.Gerçi o gördüğün değişik titremeli takılmada bazen oluyor.

RAM olayını 2x16 yaparsın dual kanal çalışır onları satarsın.
Ee şuanda öyle zaten.8+8 var şuan.Dual değil mi anlamadım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,629
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri