Arama sonuçları: *

• Users: RTX3070
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. RTX3070

Almanya'da üniversite okumak hakkında sorularım

Sıkıntı yok gerçekten, hedef computer science.
  2. RTX3070

Almanya'da üniversite okumak hakkında sorularım

Şu an lise son sınıfım ve seneye Almanya'da okumak istiyorum. Başvuru süreci, gereksinimler vs. her şeye hakimim ama hala çözemediğim birkaç sorun var bunlar hakkında özellikle deneyimi olan veya bir tanıdığının tecrübesi olanların yorumları benim için çok değerli. 1- Hiçbir şekilde ne...
  3. RTX3070

Yurtdışı için üniversite bölümü tavsiyesi

Aerospace engineering ilgin varsa bakabilirsin. Güncel ve baya ilgi görüyor.
  4. RTX3070

YKS Barajlar Puanları Kaldırıldı ve TYT süresi 165DK oldu!

Bana göre bu sadece belli bir kesmin "üniversite okudum" demesi için bir değişiklik. Muhtemelen biraz da bu kesim tarafından oy alabilmek için. Çok önemli bir şey olarak görmüyorum. Ben artık Türkiye değil de Dünya olarak değerlendiriyorum işi. Nüfus artıyor, "okuyan" insan sayısı artıyor ama...
  5. RTX3070

Alsın. 130 puanla alacağı diploma olsa ne olmasa ne. Tıp okumayacak nasıl olsa. Ben bunu böyle değerlendirmedim ama sizin fikrinizi de bilmiş oldum, teşekkür ederim. 1 milyon sıralama yapmış birisi ile 100 bin sıralama yapmış birisi muhtemelen aynı üniversiteye gitmez, bu durumun olasılığı...
  6. RTX3070

Hayır? İyi öğrenci zor sorulursa dikkat hatası payına sahip olur. Eğer kolay soru çok olursa bir dikkat hatası çok daha az hazırlanmış kişilerin geçmesini sağlar. Zor soruda iyi hazırlanmış öğrenci zaten diğerlerinden çok daha önde olacağı için 1 yanlış daha az fark eder. Sınav dikkati de...
  7. RTX3070

Herkes tepki göstermiş de ben bu değişiklikleri nötr olarak algılıyorum. İlk başta baraj olsa ne olmasa ne. O puanla üniversiteye giren zaten iş bulmayı beklememeli. Baraj olunca ne olacak ben o kısmı anlamadım. TYT süresi de bir şey değiştirmeyecek. Daha çok süre demek çok daha zor sorular...
  8. RTX3070

Mutlak değer konusunda anlamadığım nokta

Yani evet. +5 olması önemli değil de karşıya geçirince hala eksi oluyor. Dediğim gibi karşıya geçirince -17 olacağını hepimiz tahmin ederiz ve genelde zaten orada bırakırız ama hocalar sonuna kadar çözüyor.
  9. RTX3070

Mutlak değer konusunda anlamadığım nokta

Mutlak değer - olamaz. 2 tane mutlak değer varken en fazla 4 sonuç çıkar, birisi eksiyle çarpılmışı oluyor. Ancak dediğim gibi mutlak değerli bir işlem direkt olarak - olamaz. Bu kısımda neden direkt üzerini karalamadığını merak ediyorsan şöyle, tabii ki 5'i karşıya atınca -17 olacağı belli...
  10. RTX3070

Rasyonel denklemler sorusu

-2 paydayı 0 yapar ve kesir tanımsız olur, kümeye dahil edilmez.
  11. RTX3070

[TYT Kkimya] Mol Hesaplama

Sınırlayıcı burada N2 olur. 0,3 mol N2 ile 0,9 mol H2 0,6 mol 2NH3 oluşturur. Geriye kalan 0,3 mol H2 tepkimeye girmez. Cevap 0,6
  12. RTX3070

2004'lüler En Başarısız Öğrenci Toplumu mu?

Bizim okuldaki 12'ler gayet iyi. Sizden kaynaklanan bir problem.
  13. RTX3070

Okullar Kapancak mı 1 ay 6 gün geride kaldı

Bir hedefi olan herkes bence açık kalsın demeli. Ben corona kaptım okuldan şu an 2 hafta karantinam var yine de açık kalmasını istiyorum. Hastalığın bitmesini beklersek yarına YKS'ye gireriz.
  14. RTX3070

11. sınıfta dershaneye gitmeli miyim?

Bizde TYT dersleri olacak tekrar için o sizce TYT konularını hatırlamamda yeterli olur mu? Zamanında hepsine doğru düzgün çalıştım. Ben de 11'e geçiyorum.
  15. RTX3070

11. sınıfa geçiş - yazın geriye kalanı ne yapmalıyım / genel sınav tavsiyeleri

Tamam ben ikisini de alayım çözmeye başlayayım bilgi sarmalından. Hatta çözünce de konuyu güncellerim. Yarın alırsam yarın çözerim 1 tane.
  16. RTX3070

Çoğunu sorunsuzca çözüyordum derece yayınlarının fasikülünü çözdüm özellikle ancak o zamanlar üzerimde çok bıkkınlık olduğu için sorulara uğraşasım gelmiyordu. Açıp onları bir daha çözeyim veya Karekök'den çözeyim en iyisi. Teşekkür ederim. Evet 11. sınıfa geçtim ve tavsiyeler için teşekkür...
  17. RTX3070

Hangi denemeyi çözmeliyim, fark eder mi? Çok iyi fikir aslında şimdiden deneme çözmeye başlamak en iyisi.
  18. RTX3070

Biliyorum 1 milyon tane konu açıldı hakkında ama benim durumum biraz farklı. Öncelikle elektrik elektronik veya yazılım düşünüyorum elektrik elektronik okursam uzmanlığımı kesin donanım üzerine yapacağım. İş bulma sadece sınav değil bunu bildiğim için şu an hobi olarak yazılım yapıyorum bana da...
  19. RTX3070

Okullar 6 Eylül'de Açılıyor

1 hafta erken değil mi? Neden böyle bir şey yaptılar ki öyle ise.
  20. RTX3070

Bir LGS Öğrencisinin Serzenişi

Hmm bilemiyorum onun yerine sınavı çözebilirmiş. Dedikleri doğru ancak buna isyan edip sınavları vs yapmamak, derslere çalışmamak çözüm değil. Olan yine kendisine olacak. Bu eğitim sisteminin ne kadar kötü olduğu herkes tarafından biliniyor, devlet dahil ancak bazı nedenlerden dolayı belli ki şu...
Top Bottom