Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

Lgs 2024 makara sorusu hatalimi

Ben 4o' ya sordum sen hangisine?
  2. RevDeisDou

Lgs 2024 makara sorusu hatalimi

ChatGPT A diyor :D
  3. RevDeisDou

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

Taş köprü var ilgilenirsen
  4. RevDeisDou

Acil Cevap e okul notu girilmedi

Ortalama alınmaz sadece. 3 not girdiyse 3 not üzerinden alır ortalamanı 4 değil benim bildiğim. Yani zaten yüksek ise pek dert edilmez bence
  5. RevDeisDou

Sınıfta kaldım psikolojim bozuldu

Sözlüler girildi mi? Belki kurtarırsın
  6. RevDeisDou

YKS-2023 Soruları Satılıyor!.. (Dark Web)

Yersen işte. Fetöcü zamanları gibi
  7. RevDeisDou

TYT'Ci dostlarım bakabilir mi sorum var da

0 ne kanka Fende en kötü 3-4 tane sözel soru var zaten tarih sorusu gibi okuduğunu anlama olan. Bence sen algindan dolayı yapmıyorsun. On yargını kır sorulara bak en kötü 4 net yaparsın
  8. RevDeisDou

12.Sınıflara Devamsızlık affı geldi !!!

Bu yılın kararı erken geldi :D
  9. RevDeisDou

🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

Japonya' da 9.1 oluyor neredeyse kimse ölmüyor 4 metrelik TSUNAMİ çıkıyor 18.000 kişi civarı ölüyor bunların çoook büyük kısmını tsunamiye öldü. Depreme değil. 7.3 deprem oldu ve sadece 4 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Sende 7.5 iki deprem oldu TSUNAMİ olmadı ve 50.000 kişi öldü. Tabii 50.000...
  10. RevDeisDou

🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

Hala 7 li koalisyon diyo makarna yemekten oksijen kaybı yaşamış arkadaş bırakın ya
  11. RevDeisDou

Sizce sınıfta kalırmıyım

Değişti mi o iş? 1-2 sene önce vardı çünkü hocalarımız öyle diyordu
  12. RevDeisDou

Sizce sınıfta kalırmıyım

Geçtin rahat ol. 5 aldıgın derse 40 sözlü girilse ortalaman yükselecek. Nottan endişen olmasın. Asıl endişelenmen gereken baraj ders/derslerini geçiyor musun? Geçiyorsan ve 4 dersten kalmadıysan geçersin %99
  13. RevDeisDou

Recep Tayyip Erdoğan seçilince İmar Affını suç yapacakmış (!). 22 yıldır CHP iktidarında kaç kez imar affı çıktı. Umarım Erdoğan seçilip bu CHP iktidarını bitirir ve bunları yargılar. ;) ;) 🙏
  14. RevDeisDou

Yarın okullar açılıyor.

Bizim okul depreme dayanıksızmış 1 gün geç açılıo bizde. Ayrıca okulumuz değişcekmis
  15. RevDeisDou

E-OKUL kapandı ders içi etkinlik/sözlü notları yok

Çarşamba kapanıyor. 1673556141 E okul vbs bende neden calısmıyo
  16. RevDeisDou

Seviye tespit sınavı mantıklı mıdır ?

Bizim lisede LGS puanına göre yapmışlardı direkt. Sizde sanırım her sene sınavla sınıf değişiyor. Etik de değil bence
  17. RevDeisDou

YKS sınav senesinde keşke yapsaydım dedikleriniz

Öyle
  18. RevDeisDou

YKS sınav senesinde keşke yapsaydım dedikleriniz

Doğru yolu bulmuşssun şükür. Bu arada sınavda troll var mıydı
Geri