Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Video editörlüğü ile ilgili üniversite bölümleri

Bu bölümde ne öğretiyorlar hocam
  2. RevenKalr

Video editörlüğü ile ilgili üniversite bölümleri

Selam dostlar, 18 yaşındayım ileride dijital göçebe olmak istiyorum After effect temelim var, önceden fragmovie videolar ve vlog videoları üzerine edit yapıyordum. Bilgisayarlada çok ilgiliyim, 4 senedir forumdayım zaten:) çocukluktan beri de parçalarıyla cart curt uğraşıyorum. O yüzden aklımda...
  3. RevenKalr

Hangi universite bolumlerini tercih edebilirim?

Tamamdir hocam tesekkur ederim
  4. RevenKalr

Bilgisayar uzerine bilgisayar muhendisligi disinda hangi bolumler var hocam? Yoksa bilgisayar muhendisligi mi yazayim
  5. RevenKalr

Arkadaslar ilgi alanlarim sinav senesinden once, bu forumdaki aktifligimden de anlasilacagi uzere 😅 Bilgisayar ve bilgisayar parcalari Bir de after effect den video editlemek hhosuma gidiyordu. Sadece bu ikisi uzerinden yorum yapacak olursak hangi bolumleri tercih edebilirim? Ileride hangisi...
  6. RevenKalr

E-Sınav 4 gün içinde halledilir mi?

Uygulama indir soru coz, ben oyle gectim
  7. RevenKalr

tyt matematik kaynak önerisi

3-4-5 ideal bence
  8. RevenKalr

Goodnotes 5’ten Goodnotes 6’ya geçilir mi?

Ben Collanote kullanıyom :D farkı ne goodnotes 6 nın
  9. RevenKalr

YKS için koç nereden bulabilirim?

Coktan yazildim hocam. Dershanesiz yapabilir miyim bilmiyorum, sayisalsan dershaneye git demislerdi bana
  10. RevenKalr

Benim gibi dershaneye giden çoğu kişi dershaneyle gittiği için iyi sıralama yapamıyor genelde gördüklerim. Ben farklı gideyim dershaneden önce birşeyler yapayım diyorum ama deneyimim olmadığı için koç tutmak istemiştim
  11. RevenKalr

Sayısalım hocam 1691499125 Evet herkes ayt diyor, fakat benim 0 temelim var. tyt fizik kimya bitmeden ayt ye başlasam saçma olmaz mı?
  12. RevenKalr

Önerebileceğin biri var mı, kaliteli olan yarı yolda bırakmayacak
  13. RevenKalr

Arkadaşlar yks öğrencisiyim, bu yaz (bugün tam 60. günüm) TYT matematik + paragraf çalıştım. Mat bitmek üzere branş denemesine geçeceğim ama plana ve beni takip edecek beni yönlendirecek birine ihtiyacım var. Dershaneye gidiyorum ama oradaki mentörlükler bir işe yaramıyor. Koç nereden...
  14. RevenKalr

İngilizce seviyemi nasıl belirleyebilirim?

B1 beklerdim A2 çıktım hocam. Bildiğim yerlerde hata yapmışım, yorgunluktan olsa gerek de baheneye gerek yok. Geliştirmem lazım fakat yks senesinde ona çok vakit ayırabileceğimi düşünmüyorum
  15. RevenKalr

Eve yeni geldim hocam, ders calisicam gun icinde yapabilirsem yapip sonucu yazarim buraya
  16. RevenKalr

Tamamdır teşekkür ederim, cambridge e bakacağım. 1690527431 Hangisini neye göre seçmeliyim hocam burada? İş için değil, general mi young mu karar veremedim.
  17. RevenKalr

Arkadaşlar ingilizcemin ne seviyede olduğunu en doğru şekilde nasıl belirleyebilirim. Güvenilir bir kaynak var mı?
  18. RevenKalr

Matematiği Geliştirmenin Yolları

Benim de Temelim 0, lgs de de matematik dışında her dersi yapmıştım. Son 2 aydır Mert hocanın tyt kampını izliyorum ben de ve Bence Mert hoca çok güzel anlatıyor. Hocanın sorularını dikkatli dinle, not al. sonra kendin soruya dön tekrar bak. Elimde 3-4-5 var, bu sene almıştım ve yapamamıştım...
  19. RevenKalr

Bilgisayar mühendisliği için hangi üni güzeldir?

Hocam yıldız teknik 2021 de 8500 le almış, şu an sadece tyt mat çalışıyorum ve fena gitmiyor. Fakat 8.5 a girebilir miyim ilk senemden?
  20. RevenKalr

Bilgisayar mühendisliği için hangi üni güzeldir?

Düzgün bir yerde okumak da sıkıntı bu ülke de, Konu da denilene göre güzel üniler çok düşük sıralamayla alıyormuş. İlk seneden girebilir miyim bilmiyorum ki girsem bile bütçe orada yaşamay el vermeyebilir. Bu sene sınavı kazanmaya odaklanıcam, olmadı yurtdışı için araştırma yaparım..
Top Bottom