Neler Yeni

Bilgisayar mühendisliği için hangi üni güzeldir?

1905

80+ Silver
Istanbula yakin olsa daha guzel olur ya, Ankara da olabilir ama unileri hic bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Izmir Ankara Bursa var aklimda ama hangi uniler iyidir hangi sehir daha iyidir bilmiyorum
açıkçası sigara içmeyen birisi kykda kalarak kredi + biraz da aileden gelen harçlık ile geçinebilir. istanbulda hatta part time iş bulursanız rahat geçinirsiniz bile

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
İyi köklü güzel bir üniversite için 10bin altı yapman şart. Gitgide de sıramalar düşüyor haberin olsun.
10k yapabilir miyim bilmiyorum, 30k idi hedefim. 15 i zorlarim ama 10 icin koç tutmam lazim

açıkçası sigara içmeyen birisi kykda kalarak kredi + biraz da aileden gelen harçlık ile geçinebilir. istanbulda hatta part time iş bulursanız rahat geçinirsiniz bile
2 teker tutkunuyum hocam, kuryelik yapilir mi istanbul da? Cok mu tehlikeli olur

1905

80+ Silver
10k yapabilir miyim bilmiyorum, 30k idi hedefim. 15 i zorlarim ama 10 icin koç tutmam lazim

2 teker tutkunuyum hocam, kuryelik yapilir mi istanbul da? Cok mu tehlikeli olur
tehlikesini benden daha iyi bilirsiniz ama kuryelik yapabilirsiniz hocam. istanbulda özellikle.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
tehlikesini benden daha iyi bilirsiniz ama kuryelik yapabilirsiniz hocam. istanbulda özellikle.

O zaman bi istanbul unilerini arastirayim hocam, part time kuryelik yapar aile de yardim ederse ilk yazacagim yer istanbul olsun. Onun disinda yasanilabilecek ve unisi guzel diger yorumlarada bakacagim simdi

• Muhteşem
Reaksiyonlar: 1905

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,130
İsim
Turuncu Keskin
Akdeniz çok fena bir yer ama yaşam ucuz değil.

1905

80+ Silver
O zaman bi istanbul unilerini arastirayim hocam, part time kuryelik yapar aile de yardim ederse ilk yazacagim yer istanbul olsun. Onun disinda yasanilabilecek ve unisi guzel diger yorumlarada bakacagim simdi
istanbul gerçekten okumak için güzel bir şehir. kendinizi geliştirmek farklı insanlarla tanışabilmek açısından. ayrıca iş olanaklarıda diğer şehirlerden yüksek ama malesef trafik ve hayat pahalılığıda göz önünde bulundurulmalı.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Akdeniz çok fena bir yer ama yaşam ucuz değil.
istanbul gerçekten okumak için güzel bir şehir. kendinizi geliştirmek farklı insanlarla tanışabilmek açısından. ayrıca iş olanaklarıda diğer şehirlerden yüksek ama malesef trafik ve hayat pahalılığıda göz önünde bulundurulmalı.
Düzgün bir yerde okumak da sıkıntı bu ülke de, Konu da denilene göre güzel üniler çok düşük sıralamayla alıyormuş. İlk seneden girebilir miyim bilmiyorum ki girsem bile bütçe orada yaşamay el vermeyebilir.
Bu sene sınavı kazanmaya odaklanıcam, olmadı yurtdışı için araştırma yaparım..

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
30K ise izmir katip çelebi üniversitesine bakabilirsin

Top Bottom