Neler Yeni

YKS için koç nereden bulabilirim?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Arkadaşlar yks öğrencisiyim, bu yaz (bugün tam 60. günüm) TYT matematik + paragraf çalıştım. Mat bitmek üzere branş denemesine geçeceğim ama plana ve beni takip edecek beni yönlendirecek birine ihtiyacım var.
Dershaneye gidiyorum ama oradaki mentörlükler bir işe yaramıyor.
Koç nereden bulabilirim bilgisi olanınız var mı? şimdiden teşekkürler :)
Bir de tavsiyeleriniz varsa onlarada açığım

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Mustafa tsn
Arkadaşlar yks öğrencisiyim, bu yaz (bugün tam 60. günüm) TYT matematik + paragraf çalıştım. Mat bitmek üzere branş denemesine geçeceğim ama plana ve beni takip edecek beni yönlendirecek birine ihtiyacım var.
Dershaneye gidiyorum ama oradaki mentörlükler bir işe yaramıyor.
Koç nereden bulabilirim bilgisi olanınız var mı? şimdiden teşekkürler :)
Bir de tavsiyeleriniz varsa onlarada açığım
Koçların gereksiz olduğunu düşünüyorum her ders konusunda verimli olarak yardımcı olamıyorlar bence en iyisi her branş için o dersin hocasından yardım almak ben öyle yapıyorum

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Yani bana gore kocluk cokta onemli degil. Calisacaksin sadece. Cok kocluk gerektiren bir olayi yok.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Önerebileceğin biri var mı, kaliteli olan yarı yolda bırakmayacak
Bilmiyorum. Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. YKS koçluğunun para tuzağı olduğu fikrindeyim.
Neye ihtiyacın olduğunu foruma sor. Bilgisi olan herkes konuşur. Benim de az buçuk bilgim vardır.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Hocam her gün 30 paragraf 30 problem + tyt mat + 2-3 ders (tyt türkçe , kimya , fizik , biyoloji ) yapın dersleri yeterince verimli çalışırsanız 6 ayda tyt nin içinden geçicek kıvama gelirsiniz ayt için bölümünüzü bilmediğim için tavsiye veremiyorum

serwintes

80+ Gold
Ben paragraf çözmeden 30dk ds bitirdim 37 3 yaptım daha iyi yapan varsa akıl verebilir paragraf çözmek zaman kaybıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

tyt ye yuklenmenin saçma olduğunu anlayacağınız zamanlar gelecek son ay 20 net tyt arttı benim sene boyu tyt yapmıştım ayt çalışın kardo

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ben paragraf çözmeden 30dk ds bitirdim 37 3 yaptım daha iyi yapan varsa akıl verebilir paragraf çözmek zaman kaybıdır
Olay kiside bitiyor paragraftan 10 net yapan birisi paragraf cozmeden mi girsin sinava? bende hic paragraf cozmedim sadece deneme cozerek 33/7 yaptim. Ama 15 netten 38 nete cikan arkadasimda var paragraf coze coze.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

tyt ye yuklenmenin saçma olduğunu anlayacağınız zamanlar gelecek son ay 20 net tyt arttı benim sene boyu tyt yapmıştım ayt çalışın kardo
ben 11 in sonunda 5 net türkçe çıkarıyordum 1 sene her sabah 30 soruya yakın paragraf çözdüm 30 nete çıkardım kişiden kişiye değişir

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Hocam her gün 30 paragraf 30 problem + tyt mat + 2-3 ders (tyt türkçe , kimya , fizik , biyoloji ) yapın dersleri yeterince verimli çalışırsanız 6 ayda tyt nin içinden geçicek kıvama gelirsiniz ayt için bölümünüzü bilmediğim için tavsiye veremiyorum
Sayısalım hocam

Evet herkes ayt diyor, fakat benim 0 temelim var. tyt fizik kimya bitmeden ayt ye başlasam saçma olmaz mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,938
Üyeler
161,360
Son üye
gymfedaisi
Top Bottom