Neler Yeni

YKS için koç nereden bulabilirim?

serwintes

80+ Gold
Sayısalım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet herkes ayt diyor, fakat benim 0 temelim var. tyt fizik kimya bitmeden ayt ye başlasam saçma olmaz mı?
olmaz alakası bile yok neredeyse

tyt halledlilyor ben 20k haptim ayt çık geris tti

melidoas6

80+ Silver
Arkadaşlar yks öğrencisiyim, bu yaz (bugün tam 60. günüm) TYT matematik + paragraf çalıştım. Mat bitmek üzere branş denemesine geçeceğim ama plana ve beni takip edecek beni yönlendirecek birine ihtiyacım var.
Dershaneye gidiyorum ama oradaki mentörlükler bir işe yaramıyor.
Koç nereden bulabilirim bilgisi olanınız var mı? şimdiden teşekkürler :)
Bir de tavsiyeleriniz varsa onlarada açığım
Bekir avşara vs abone ol üyelik al yeterli bence

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Koçların gereksiz olduğunu düşünüyorum her ders konusunda verimli olarak yardımcı olamıyorlar bence en iyisi her branş için o dersin hocasından yardım almak ben öyle yapıyorum
Yani bana gore kocluk cokta onemli degil. Calisacaksin sadece. Cok kocluk gerektiren bir olayi yok.
Bilmiyorum. Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. YKS koçluğunun para tuzağı olduğu fikrindeyim.
Neye ihtiyacın olduğunu foruma sor. Bilgisi olan herkes konuşur. Benim de az buçuk bilgim vardır.
Benim gibi dershaneye giden çoğu kişi dershaneyle gittiği için iyi sıralama yapamıyor genelde gördüklerim.
Ben farklı gideyim dershaneden önce birşeyler yapayım diyorum ama deneyimim olmadığı için koç tutmak istemiştim

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Benim gibi dershaneye giden çoğu kişi dershaneyle gittiği için iyi sıralama yapamıyor genelde gördüklerim.
Ben farklı gideyim dershaneden önce birşeyler yapayım diyorum ama deneyimim olmadığı için koç tutmak istemiştim
TYT'deki tum konulari ogren. Test mest bitirmek sana kalmis. Sosyal ve biyolojide sana kalmis nasil rahat edersen. Sonra direkt AYT'ye basla. Subat, marta kadar tum konulari bitirmeye calis yeter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Mutlu
Kardeşim koç moç boş iş. Bu sene girdim 80 k yaptım son 6 ayda çalışarak. Önceden çalışsaydım daha iyi de yapabilirdim ama yazıp gideceğim. Sana önerim ayt çalış. Tyt olarak da deneme çöz yeterli. Öyle şunu yapayım bunu yapayım derken zamanın gider boşa. Test çözme konuyu öğrenmek amaçlı çözmüyorsan. Her zaman deneme en iyisidir.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
kardo 5 ney nası çıkarıyorsun turkce bilmeden mi cozuyon
Yok hocam benim düşünme yapısı diğer insanlara göre çok farklı paragraflara yansıyordu bu da

Kendinizi çalışmak için motive edemiyorsanız gidin ama kendi irademle iyi çalışabilirim diyorsanız sakın gitmeyin pişman olursunuz

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Yok hocam benim düşünme yapısı diğer insanlara göre çok farklı paragraflara yansıyordu bu da

Kendinizi çalışmak için motive edemiyorsanız gidin ama kendi irademle iyi çalışabilirim diyorsanız sakın gitmeyin pişman olursunuz
Coktan yazildim hocam.
Dershanesiz yapabilir miyim bilmiyorum, sayisalsan dershaneye git demislerdi bana

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Coktan yazildim hocam.
Dershanesiz yapabilir miyim bilmiyorum, sayisalsan dershaneye git demislerdi bana
Bende para tuzağından başka bişi değil hocam ama çalışmayı bilen insan için

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Coktan yazildim hocam.
Dershane kendin disiplinliysen baya bos is. Benim arkadas gitti, 200k'dan 130k'ya anca cekti. Surekli calismasina ragmen.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bu cümlenden dershaneden önde gitmek istiyorsun. Bunun için de ekstra ne yapabilirim diye düşünüyorsun. Ama bunun hakkında bir fikrin olmadığı için koç tutmak aklına geldi. Bu cümleleri niye böyle psikologlar gibi tekrar tekrar yazdım bilmiyorum alışkanlık heralde.
Zaten 60 gündür çalışıyorsun. Yani aslında istediğin şeyi yapıyorsun. Zaten yaptığın bir şey için neden ekstra ve fazla para harcayasın?
Erken başlamışsın zaten. TYT'yi bitirmeye yakınsındır o halde. Yanlışsam düzelt. Şu vakti TYT için ve kendi hobilerine ayır. Çünkü yıl içinde zaten fazlasıyla derslere maruz kalacaksın. Ders↔️Hobi dengesini iyi kur ve koru.
TYT'ye bitirmeye yakınsan TYT'ye odaklan. TYT konularını bitirdikten sonra TYT özelinde sırf soru çözümüne ve denemelere başla. Deneme dediğim evde kendin çöz. Ne durumdasın gör analiz et. TYT bitirdikten sonra TYT Mat'tan eminsen AYT'ye başla.

Sana genel ve özet olarak önerilerim şu şekilde:
  • Ders↔️Hayat dengesini iyi kur. Asla çok derse yüklenme veya asla çok sosyal zaman ayırma. Yıl ortalarından itibaren sadece derse odaklanabilirsin.
  • Psikolojini koru. Gün gelecek "Ya çalışmazsam mı" "Ya olmazsa" "Boşuna mı çalışıyorum" diye düşünceler aklına gelebilir. Bu düşünceler zihnin sana oyunu bunu bil. Böyle bir psikolojiye girersen sana önerim geçmişini düşün ve şimdini düşün. "Ne kadar geliştim" diye kendine bir sor ve özgüven kazan. Ayrıca geleceği düşün ve nerde olacağını hayal et.
  • Kendini en iyi sen bilirsin. Şu öğrenci şöyle çalışmış bu öğrenci şu ayda bütün konuları halletmiş gibi şeylere girme. Sen sensin ve sen farklısın. Herkes herkesten farklı. Kendini en iyi sen bilirsin. Zamanla kendini ara sıra izle. Çok kendine kafayı takma ama çok da uzaklaşma kendinden. Vücudun sana bu süreçte nasıl tepki veriyor tart kafanda. Ona göre önlem al.

Dershane kendin disiplinliysen baya bos is. Benim arkadas gitti, 200k'dan 130k'ya anca cekti. Surekli calismasina ragmen.
Benim arkadaş da bana sallıyordu sen psikiyatriye gidiyon boş boş dersine çalış vs diye. Dershaneye gidiyordu havasından geçilmiyordu. 367 K yaptı.

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
Kendi kendine koçluk yapman daha iyi olur.

Disiplinli olman yeterli.

serwintes

80+ Gold
yks tecrübesi olmayanlar yorum yapmamalı arkadaşlar tecrübesi olup fikir sunanlara saygım sonsuz

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Musa ÖZ
Arkadaşlar yks öğrencisiyim, bu yaz (bugün tam 60. günüm) TYT matematik + paragraf çalıştım. Mat bitmek üzere branş denemesine geçeceğim ama plana ve beni takip edecek beni yönlendirecek birine ihtiyacım var.
Dershaneye gidiyorum ama oradaki mentörlükler bir işe yaramıyor.
Koç nereden bulabilirim bilgisi olanınız var mı? şimdiden teşekkürler :)
Bir de tavsiyeleriniz varsa onlarada açığım
Milet akademi aylık 1000 tl baya da iddialılar deneme analizi falan da yapıyorlar ona bakabilirsiniz

Top Bottom