Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

📍[TARTIŞMA] Sizce Türkiye de sosyal çürümemi var? 💬

Sosyal çürüme değil komple çürüme var
  2. Ritim Ustası

Sınıfta mı kalıcam :(

Her hangi bir bölümün var mı? Eğer liseyse ben sizin yerinizde olsam açıktan bitirir varımı yoğumu üniversite sınavına verirdim okula gidip gelmek çok zaman kaybettiriyor internette ders anlatan bi ton platform var zaten ama disiplinli çalışacaksın.
  3. Ritim Ustası

6 dersten kaldım ne yapmalıyım

Lise 1 de 6 zayıfım vardı yaz sınavlarına kalmıştım o sene kimsenin yapamadığını yapıp 6 sınıda vermiştim o sene tek dersi bile veremeyen arkadaşlarım vardı insan kafaya koyunca yapıyor. Metin 2 denen oyuna lanet olsun hayatımı mahvetti! Oyunları bırak derslerin düzelir.
  4. Ritim Ustası

Sıfırdan ders çalışmaya nasıl başlayabilirim?

Kardeşim açık lise sınavına 60 yaşında nineler amcalar giriyor o yüzden pek sallamıyorlar sen dediğimi yap açık lisede son 5 yıl içerisinde çıkmış bütün sorulara bak çöz zaten o şekilde de öğrenirsin sınavlardan geçmeye yeter bu sana 1697750377 Ben açık üniversite sınavında amcalarla, teyzelerle...
  5. Ritim Ustası

Sıfırdan ders çalışmaya nasıl başlayabilirim?

Açık lise çıkmış sınav sorularına bak onları çöz yeter zaten her sene aynısını yada benzerini soruyorlar
  6. Ritim Ustası

Tüm kız evladına sahip Anne ve Babaların izlemesi gereken ibretlik belgesel..

Aç televizyonu bak Türk dizilerinin konularına sence kontrol bizde mi sanıyorsun? İnternette zaten her türlü kötü içeriğe rahatça ulaşılabiliyor hatta Youtube gibi büyük uygulamalar bile gözünün içine içine sokuyor bu yüzden bu devirde ben evliliğe de, çocuk yapmaya da karşıyım kontrol sende...
  7. Ritim Ustası

Tüm kız evladına sahip Anne ve Babaların izlemesi gereken ibretlik belgesel..

Dostum eskiden bu tür şeyleri çok araştırırdım ama artık saldım umurumda değil ama bu Adnan Oktar mason bu masonlarda Osmanlı zamanında kurulmuş bir teşkilat yıllar boyunca Türkiye nin tüm kurumlarına rahat bir şekilde sızmışlardır içimizde sinsi sinsi yaşıyorlar hala
  8. Ritim Ustası

🚨 MEB: Okullarda telefon kullanılmasına karşı önlem alacağız!

Bizim eğitim sistemi o kadar bozuk ki hepsini yazsam ortaya manas destanı çıkar
  9. Ritim Ustası

🚨 MEB: Okullarda telefon kullanılmasına karşı önlem alacağız!

Konuyu görünce anılarım depreşti ben lisede bu telefonu kullanıyordum :D
  10. Ritim Ustası

🔥 Açık öğretim fakültesi kayıtlarına %90 zam geldi!

Senin kendini geliştirmene bağlı bence açıktan okumak artık daha mantıklı zaten online kurslar var internette bir sürü kaynak var Üniversite ye gidip zaman ve para kaybetmektense evden öğrenmek daha mantıklı ama aşırı iyi olsan bile her yer saçma sapan bir diplomaya bakıyorlar. Üni ortamını...
  11. Ritim Ustası

Sınıfta kaldım psikolojim bozuldu

Saçma sapan derslerle gereksiz detaylarla bilgi bombardımanı yapılıyor bunları ezberleyip yüksek puan almak o kişiyi akıllı yapmaz zekayı eğitmek için sadece Türkçe ve Matematik dersi yeterli diğer dersler bana göre fasa fiso meraklısı varsa gitsin öğrensin Tarih, Edebiyat cart curt bu eğitim...
  12. Ritim Ustası

Güzel bölümmüş bırakmak kötü olur o zaman devam et tahminimce oyunlar yüzünden derslerin kötüydü benim hayatımı metin 2 belası mahvetti acilen oyunlardan uzaklaş bölümüne odaklan
  13. Ritim Ustası

Bölümün ne ilerde o bölümde ilerlemeyi düşünmüyorsan liseyi bırak ve açıktan bitir 1 yıl zaman kaybın olmaz böylece tecrübe konuşuyor (y)
  14. Ritim Ustası

Askerlik durumum üniversiteye engel olur mu?

Tekrar uzatırsın tecil süresini yanlış hatırlamıyorsam 29 yaşına kadar uzatılabiliyor
Top Bottom