Neler Yeni

Sınıfta kaldım psikolojim bozuldu

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Erdoğan Aktaş
aga herkesten özür dilerim ama eğer lise de sınıfta kalmayı becerebiliyorsanız gitmeyin abi liseye gidin çıraklığa lise mezunu sayılıyorsunuz ne gerek var

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Mehmet Yılmaz
aga herkesten özür dilerim ama eğer lise de sınıfta kalmayı becerebiliyorsanız gitmeyin abi liseye gidin çıraklığa lise mezunu sayılıyorsunuz ne gerek var
Saçma sapan derslerle gereksiz detaylarla bilgi bombardımanı yapılıyor bunları ezberleyip yüksek puan almak o kişiyi akıllı yapmaz zekayı eğitmek için sadece Türkçe ve Matematik dersi yeterli diğer dersler bana göre fasa fiso meraklısı varsa gitsin öğrensin Tarih, Edebiyat cart curt bu eğitim sistemi çok kişiyi harcadı saçma sapan derslerle saçma sapan sınavlarla insana değer biçiyorlar!

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Saçma sapan derslerle gereksiz detaylarla bilgi bombardımanı yapılıyor bunları ezberleyip yüksek puan almak o kişiyi akıllı yapmaz zekayı eğitmek için sadece Türkçe ve Matematik dersi yeterli diğer dersler bana göre fasa fiso meraklısı varsa gitsin öğrensin Tarih, Edebiyat cart curt bu eğitim sistemi çok kişiyi harcadı saçma sapan derslerle saçma sapan sınavlarla insana değer biçiyorlar!
Eşşeğe konuşmayı öğretsen liseyi 4 sene de bitirir.Eğitim sistemi kötü evet ama bu bir bahane değil.

Livaković

80+ Silver
1 senem gitti 46 puanla kaldım çok pişmanım keşke biraz geri alıp zamanı sınavlara çalıssaydım kafayı yiyorum duvarları yumrukluyorum iyi düşünmeye çalışıyorum arkadaşlarla kafa dağıtıyorum ama gece uyuyamıyorum hayat durmuş gibi bi yandan diyorum 1 sene daha tekrar yapmış olurum off
70 ortalamayla 11.sınıfı tamamladım ama inan derslerime zerre çalışmadım ben okulu ortaokulda benim için bitmişti nasıl geçtim geçiyorum bilmiyorum ama çatır çatır geçiyorum yksddede geçte göreyim diyenler olacaktır orda o işler öyle yürümüyo :D

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,446
İsim
Emir Bayram
1 senem gitti 46 puanla kaldım çok pişmanım keşke biraz geri alıp zamanı sınavlara çalıssaydım kafayı yiyorum duvarları yumrukluyorum iyi düşünmeye çalışıyorum arkadaşlarla kafa dağıtıyorum ama gece uyuyamıyorum hayat durmuş gibi bi yandan diyorum 1 sene daha tekrar yapmış olurum off
akılsız başın cezasını ayaklar çeker çalış bir yıl daha yapıcak bişey yok.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Dostum yaş 30. Ben lise de ilk senemde kaldım. Pcye çok fazla yoğunlaşmıstim o dönem sonra 2. sene gittim akıllanmadim tekrar kaldım 😂 Sonra açıköğretime yazıldim bi yandan işe girdim çalıştım. Baktım açıköğretim lise diploma bir boka yaramıyor onuda saldım. Aradan 15-16 sene geçti belki daha fazla pandemi çıktı online sınav cart curt dediler sırf ilerde çocuğum ilkokul mezunu babası demesinler diye keyfi girdim diplomayı aldım. Okumak aşırı bişey fark etmiyor bence bizim ülkemizde mahcubiyet elbette oluyor ailene karşı. Haftaya yks gireceğim yine sırf keyfi bişey beklediğim için değil kendimi test etmek istiyorum. Diploman olsa ne olacak ? Torpil yoksa zaten bir işe yaramaz hale gelmiş artık kafayı takma demek kolay gelir herkese ancak kendine kısa orta ve uzun vadeli bir hedef koy ne yapmak istiyorsun. Ben yıllarca çalıştım ve artık işçi kalmak istemediğimi fark ettim. Önümde kısa vadede bir kaç iş planı var bu ekonomik krizde ne kadar mümkünse deneyeceğim biseyler olmazsa yine çalışır ekmeğimizi kazanırız. Mühim olan kafan geri kalmasın . Yazarken 1 dal sigaram boşa gitti qq.😂😂

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
1 sene mezuna kaldığını düşün YKS için en iyi motive bu.
Bu arkadaşın dediği çok mantıklı mezuna kalmışsın gibi düşün illede istiyorsan bunu çalışıp yapabileceğinden daha iyisini yap.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gökhan Özay
açığa geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,849
Üyeler
161,511
Son üye
ruxleth
Top Bottom