Neler Yeni

Sınıfta kaldım psikolojim bozuldu

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sözlüler girildi mi? Belki kurtarırsın

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
1 senem gitti 46 puanla kaldım çok pişmanım keşke biraz geri alıp zamanı sınavlara çalıssaydım kafayı yiyorum duvarları yumrukluyorum iyi düşünmeye çalışıyorum arkadaşlarla kafa dağıtıyorum ama gece uyuyamıyorum hayat durmuş gibi bi yandan diyorum 1 sene daha tekrar yapmış olurum off

2003-2004 eğitim öğretim yılında lise birinci sınıfta kaldım. Benimle beraber tekrar yapan dört arkadaşla konuşurken bir tanesi "Geçer mi şimdi dört sene?" dedi. Ondan beri 19 sene geçti.

Zechion

80+ Silver
Bende bir meslek öğrenmek için mesleğe gitmek istiyordum fakat babam ne yaptı etti aldırmadı mesleğe.
Ben meslek istemiyordum en başta. Sonra çok yanlış tercihler yaptım dershanem yüzünden. 90 ortalama ile 95 ortalamalık yerler yazdı. Ben de sonucunda mesleğe gittim. Şuan memnun muyum sorusunu sorsanız pek de memnun değilim fakat yine de meslek biliyorum. Yani en kötü ihtimalde bir şeyler yapabilirim. Mekatronik okuyorum; CNC torna ve freze, PLC, Bilgisayar programlaması falan biliyorum.

Ah be hocam. Keşke biraz çalışsaymışsınız harbiden. Hiçbir hocanız arttırmıyor mu not falan ? 4 puan hocaların arttırmasıyla kapatılabilir ya.
Öyle hocalar var ki hele sana giciklarsa ondan 5 dk sonra girmemize rağmen arkadaşla yok yazdı 2.5 gün falan böyle hocalar yüzünden gitti şimdi haftaya işe gidip caliscam ama kalır miyim şüphesi var

Zechion

80+ Silver
Öyle hocalar var ki hele sana giciklarsa ondan 5 dk sonra girmemize rağmen arkadaşla yok yazdı 2.5 gün falan böyle hocalar yüzünden gitti şimdi haftaya işe gidip caliscam ama kalır miyim şüphesi var
Biliyorum hocam benzerleri bende de var. Derste en aktif kişi olmama rağmen sözlüme 65 gireni var. Sınavda tek bir kodu yanlış yazdım diye sorunun tamamını silip 30 puan silen hgocam var.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre
Ben meslek istemiyordum en başta. Sonra çok yanlış tercihler yaptım dershanem yüzünden. 90 ortalama ile 95 ortalamalık yerler yazdı. Ben de sonucunda mesleğe gittim. Şuan memnun muyum sorusunu sorsanız pek de memnun değilim fakat yine de meslek biliyorum. Yani en kötü ihtimalde bir şeyler yapabilirim. Mekatronik okuyorum; CNC torna ve freze, PLC, Bilgisayar programlaması falan biliyorum.
Anadolu bana çok boş geliyor hocam staj yerim bile hazırdı abim sağolsun ama olan oldu artık

Biliyorum hocam benzerleri bende de var. Derste en aktif kişi olmama rağmen sözlüme 65 gireni var. Sınavda tek bir kodu yanlış yazdım diye sorunun tamamını silip 30 puan silen hgocam var.
Bizim matematikçi arkadaşa 01 vermişti bana 03 05 08 diye gidiyordu notlar hamileydi izin aldı bir hoca geldi boş kağıda 14-15veriyordu gitti tekrar geldi başladı benim mesai 05 ilk sınav şimdi 13 aldım çalıştık tabi 😉

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet Yılmaz
1 senem gitti 46 puanla kaldım çok pişmanım keşke biraz geri alıp zamanı sınavlara çalıssaydım kafayı yiyorum duvarları yumrukluyorum iyi düşünmeye çalışıyorum arkadaşlarla kafa dağıtıyorum ama gece uyuyamıyorum hayat durmuş gibi bi yandan diyorum 1 sene daha tekrar yapmış olurum off
Bölümün ne ilerde o bölümde ilerlemeyi düşünmüyorsan liseyi bırak ve açıktan bitir 1 yıl zaman kaybın olmaz böylece tecrübe konuşuyor (y)

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Bölümün ne ilerde o bölümde ilerlemeyi düşünmüyorsan liseyi bırak ve açıktan bitir 1 yıl zaman kaybın olmaz böylece tecrübe konuşuyor (y)
bilişim okuyorum ve yazılımcı olmak istiyorum

Top Bottom