Neler Yeni

Sınıfta kaldım psikolojim bozuldu

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Erdoğan Aktaş
büyük ihtimalle özelde okuyorsun :D Devlette okuduğum zamanlar götümü yırtarak ders çalışıyordum sınıfı geçebilmek için.
Kardeşim babam memur açık lise 1. Sınıf okula gittim çalışmam lazımdı açığa geçtim 2. Sınıfta açıktan 3 sınavda bitirdim yasitlarim daha lise 3 de iken elektrik mühendisliği okuyorum bir öğretmen ne kadar toxic olursa olsun dersi anlatamasin evde ders çalışırım geçerim net yani aldığın puanı mecbur vericek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saçma sapan derslerle gereksiz detaylarla bilgi bombardımanı yapılıyor bunları ezberleyip yüksek puan almak o kişiyi akıllı yapmaz zekayı eğitmek için sadece Türkçe ve Matematik dersi yeterli diğer dersler bana göre fasa fiso meraklısı varsa gitsin öğrensin Tarih, Edebiyat cart curt bu eğitim sistemi çok kişiyi harcadı saçma sapan derslerle saçma sapan sınavlarla insana değer biçiyorlar!
Eğitim sistemi iyi demiyorum gerçekten kötü ama lisede sınıfta kalmakta çok zor zaten matematik ve Türkçe dersleri iyi yapiyorsan tarih tarzi derslerden sinifta kalmazsin Tarih te bir şey de öğretmiyorlar dogru fakat okuduğunu anlayan tarihten düşük alamaz

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,634
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom