Erdox
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 388
- İsim
- Erdoğan Aktaş
Kardeşim babam memur açık lise 1. Sınıf okula gittim çalışmam lazımdı açığa geçtim 2. Sınıfta açıktan 3 sınavda bitirdim yasitlarim daha lise 3 de iken elektrik mühendisliği okuyorum bir öğretmen ne kadar toxic olursa olsun dersi anlatamasin evde ders çalışırım geçerim net yani aldığın puanı mecbur vericekbüyük ihtimalle özelde okuyorsun Devlette okuduğum zamanlar götümü yırtarak ders çalışıyordum sınıfı geçebilmek için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğitim sistemi iyi demiyorum gerçekten kötü ama lisede sınıfta kalmakta çok zor zaten matematik ve Türkçe dersleri iyi yapiyorsan tarih tarzi derslerden sinifta kalmazsin Tarih te bir şey de öğretmiyorlar dogru fakat okuduğunu anlayan tarihten düşük alamazSaçma sapan derslerle gereksiz detaylarla bilgi bombardımanı yapılıyor bunları ezberleyip yüksek puan almak o kişiyi akıllı yapmaz zekayı eğitmek için sadece Türkçe ve Matematik dersi yeterli diğer dersler bana göre fasa fiso meraklısı varsa gitsin öğrensin Tarih, Edebiyat cart curt bu eğitim sistemi çok kişiyi harcadı saçma sapan derslerle saçma sapan sınavlarla insana değer biçiyorlar!