Alperen Çelik
80+
- Reaksiyon skoru
- 217
yazık
Güzel bölümmüş bırakmak kötü olur o zaman devam et tahminimce oyunlar yüzünden derslerin kötüydü benim hayatımı metin 2 belası mahvetti acilen oyunlardan uzaklaş bölümüne odaklanbilişim okuyorum ve yazılımcı olmak istiyorum
Saçma sapan derslerle gereksiz detaylarla bilgi bombardımanı yapılıyor bunları ezberleyip yüksek puan almak o kişiyi akıllı yapmaz zekayı eğitmek için sadece Türkçe ve Matematik dersi yeterli diğer dersler bana göre fasa fiso meraklısı varsa gitsin öğrensin Tarih, Edebiyat cart curt bu eğitim sistemi çok kişiyi harcadı saçma sapan derslerle saçma sapan sınavlarla insana değer biçiyorlar!aga herkesten özür dilerim ama eğer lise de sınıfta kalmayı becerebiliyorsanız gitmeyin abi liseye gidin çıraklığa lise mezunu sayılıyorsunuz ne gerek var
Eşşeğe konuşmayı öğretsen liseyi 4 sene de bitirir.Eğitim sistemi kötü evet ama bu bir bahane değil.Saçma sapan derslerle gereksiz detaylarla bilgi bombardımanı yapılıyor bunları ezberleyip yüksek puan almak o kişiyi akıllı yapmaz zekayı eğitmek için sadece Türkçe ve Matematik dersi yeterli diğer dersler bana göre fasa fiso meraklısı varsa gitsin öğrensin Tarih, Edebiyat cart curt bu eğitim sistemi çok kişiyi harcadı saçma sapan derslerle saçma sapan sınavlarla insana değer biçiyorlar!
70 ortalamayla 11.sınıfı tamamladım ama inan derslerime zerre çalışmadım ben okulu ortaokulda benim için bitmişti nasıl geçtim geçiyorum bilmiyorum ama çatır çatır geçiyorum yksddede geçte göreyim diyenler olacaktır orda o işler öyle yürümüyo1 senem gitti 46 puanla kaldım çok pişmanım keşke biraz geri alıp zamanı sınavlara çalıssaydım kafayı yiyorum duvarları yumrukluyorum iyi düşünmeye çalışıyorum arkadaşlarla kafa dağıtıyorum ama gece uyuyamıyorum hayat durmuş gibi bi yandan diyorum 1 sene daha tekrar yapmış olurum off
akılsız başın cezasını ayaklar çeker çalış bir yıl daha yapıcak bişey yok.1 senem gitti 46 puanla kaldım çok pişmanım keşke biraz geri alıp zamanı sınavlara çalıssaydım kafayı yiyorum duvarları yumrukluyorum iyi düşünmeye çalışıyorum arkadaşlarla kafa dağıtıyorum ama gece uyuyamıyorum hayat durmuş gibi bi yandan diyorum 1 sene daha tekrar yapmış olurum off
1 sene mezuna kaldığını düşün YKS için en iyi motive bu.moral için sağol
Dostum yaş 30. Ben lise de ilk senemde kaldım. Pcye çok fazla yoğunlaşmıstim o dönem sonra 2. sene gittim akıllanmadim tekrar kaldım1 senem gitti 46 puanla kaldım çok pişmanım keşke biraz geri alıp zamanı sınavlara çalıssaydım kafayı yiyorum duvarları yumrukluyorum iyi düşünmeye çalışıyorum arkadaşlarla kafa dağıtıyorum ama gece uyuyamıyorum hayat durmuş gibi bi yandan diyorum 1 sene daha tekrar yapmış olurum off
büyük ihtimalle özelde okuyorsunaga herkesten özür dilerim ama eğer lise de sınıfta kalmayı becerebiliyorsanız gitmeyin abi liseye gidin çıraklığa lise mezunu sayılıyorsunuz ne gerek var
Bu arkadaşın dediği çok mantıklı mezuna kalmışsın gibi düşün illede istiyorsan bunu çalışıp yapabileceğinden daha iyisini yap.1 sene mezuna kaldığını düşün YKS için en iyi motive bu.
açığa geç1 senem gitti 46 puanla kaldım çok pişmanım keşke biraz geri alıp zamanı sınavlara çalıssaydım kafayı yiyorum duvarları yumrukluyorum iyi düşünmeye çalışıyorum arkadaşlarla kafa dağıtıyorum ama gece uyuyamıyorum hayat durmuş gibi bi yandan diyorum 1 sene daha tekrar yapmış olurum off