Neler Yeni

Sınıfta kaldım psikolojim bozuldu

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Senin yerinde olsam açığa geçip hem liseyi bitirirdim hem çalışırdım.
bilişim okuyorum ve o mesleği yapmak istiyorum kendimi geliştirip
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayatta ne gibi zorluklar çekiyorsun bilmiyorum ama senin yerinde olsam okul takacağım en son şey olurdu.
hocam en kafayı taktığım yer, ortalaması 37 olan işe yaramaz beyinsiz kızın annesi okula gelip onu geçirmesiydi

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
1 senem gitti 46 puanla kaldım çok pişmanım keşke biraz geri alıp zamanı sınavlara çalıssaydım kafayı yiyorum duvarları yumrukluyorum iyi düşünmeye çalışıyorum arkadaşlarla kafa dağıtıyorum ama gece uyuyamıyorum hayat durmuş gibi bi yandan diyorum 1 sene daha tekrar yapmış olurum off
Hiçbir şey candan önemli değil takma kafaya ama burada kendine de moral bulmaya bence çalışmamalısın. Son pişmanlık hiçbir şeye yaramaz. Dersi derste dinleyip derslerine zamanda çalışsaydın böyle olmayacağını sende biliyorsun.

Zechion

80+ Silver
onlarda sorun yok ortalamam geçmedi
Yok, yani sormak istediğim soru şuydu. Meslek dersleriniz yüzünden mi ortalamanız düşük geldi. Çünkü meslek lisesinde matematik falan da yok. En çok krediye sahip dersler toplam 17 saat (+-3) ile meslek dersleri.

Keşke bende bilişim okusaydım babam vermedi kaldık anadoluda o saatten sonra ztn okulla bağım komple koptu
Boş bir anadoluda okumaktansa bir mesleğe gitmek çok daha mantıklı. Boş bir anadoludaysan, çok boş bir yerse açığa geçip dershane ile çalışmak en mantıklısı.

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Yok, yani sormak istediğim soru şuydu. Meslek dersleriniz yüzünden mi ortalamanız düşük geldi. Çünkü meslek lisesinde matematik falan da yok. En çok krediye sahip dersler toplam 17 saat (+-3) ile meslek dersleri.
seçmeli matematik var hocam 6 kredi ondan 3 aldım

Ozgur28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Özgür
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar oyunları, eğitim, sağlık
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yaşar Apalan

hocam en kafayı taktığım yer, ortalaması 37 olan işe yaramaz ***** kızın annesi okula gelip onu geçirmesiydi
Hocam malum Türkiye'deyiz ne diyeyim dediğim gibi bence kafana takma bende meslekteyim radyo televizyon bu sene sınava giricem gram çalışmadım yapamazsam da seneye daha iyi yaparım hayat devam ediyor kaldığın için moralini bozmamalısın

En İyi Cevap
3
İlk mesajı okudum ama soru falanda yok biz neye cevap vercez :D

hocam en kafayı taktığım yer, ortalaması 37 olan işe yaramaz ***** kızın annesi okula gelip onu geçirmesiydi
Herkes 2. Bir sansi hak eder (kötü arkadaslar dışında) ehemmm her neyse dostum ayağa kalk ve tekrardan başla yaz tatilinde boş boş telefona bakmak Instagram'da karı kız kesmek valorant oynamak yerine 1 ay dağlarda kırlarda dolaş huzuru yakala motivasyonun şu an yerlerde 10/4 den 10/8 e falan çıkar ve geri kalan 2 ay da kendini kasmadan azar azar ders/alan vs gibi konularda kendini gelistir zaten gördüğün konular ama olsun bir filozof bir şeyi bilsem bile dinlerim demişti şimdi adını unuttum neyse konu filozofun adı değil git derste de hocalarını dinle (her ne kadar bomboş bir jenerasyon olsa da buna mecbursun) her neyse eve gel tekrar yap tabi robot ol demiyorum 10 saat fresh zamanın varsa 1 saatini ayır yeter dustugun yerden yeniden kalk ve jokerin asla pes etme şarkısını ezberle 10/10 aktivite

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Emre

Boş bir anadoluda okumaktansa bir mesleğe gitmek çok daha mantıklı. Boş bir anadoludaysan, çok boş bir yerse açığa geçip dershane ile çalışmak en mantıklısı.
Bende bir meslek öğrenmek için mesleğe gitmek istiyordum fakat babam ne yaptı etti aldırmadı mesleğe.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom