RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,870
Sözlüler girildi mi? Belki kurtarırsın
hepsi ters cevap verdiAh be hocam. Keşke biraz çalışsaymışsınız harbiden. Hiçbir hocanız arttırmıyor mu not falan ? 4 puan hocaların arttırmasıyla kapatılabilir ya.
girldi malesefSözlüler girildi mi? Belki kurtarırsın
1 senem gitti 46 puanla kaldım çok pişmanım keşke biraz geri alıp zamanı sınavlara çalıssaydım kafayı yiyorum duvarları yumrukluyorum iyi düşünmeye çalışıyorum arkadaşlarla kafa dağıtıyorum ama gece uyuyamıyorum hayat durmuş gibi bi yandan diyorum 1 sene daha tekrar yapmış olurum off
Ben meslek istemiyordum en başta. Sonra çok yanlış tercihler yaptım dershanem yüzünden. 90 ortalama ile 95 ortalamalık yerler yazdı. Ben de sonucunda mesleğe gittim. Şuan memnun muyum sorusunu sorsanız pek de memnun değilim fakat yine de meslek biliyorum. Yani en kötü ihtimalde bir şeyler yapabilirim. Mekatronik okuyorum; CNC torna ve freze, PLC, Bilgisayar programlaması falan biliyorum.Bende bir meslek öğrenmek için mesleğe gitmek istiyordum fakat babam ne yaptı etti aldırmadı mesleğe.
Öyle hocalar var ki hele sana giciklarsa ondan 5 dk sonra girmemize rağmen arkadaşla yok yazdı 2.5 gün falan böyle hocalar yüzünden gitti şimdi haftaya işe gidip caliscam ama kalır miyim şüphesi varAh be hocam. Keşke biraz çalışsaymışsınız harbiden. Hiçbir hocanız arttırmıyor mu not falan ? 4 puan hocaların arttırmasıyla kapatılabilir ya.
Biliyorum hocam benzerleri bende de var. Derste en aktif kişi olmama rağmen sözlüme 65 gireni var. Sınavda tek bir kodu yanlış yazdım diye sorunun tamamını silip 30 puan silen hgocam var.Öyle hocalar var ki hele sana giciklarsa ondan 5 dk sonra girmemize rağmen arkadaşla yok yazdı 2.5 gün falan böyle hocalar yüzünden gitti şimdi haftaya işe gidip caliscam ama kalır miyim şüphesi var
Anadolu bana çok boş geliyor hocam staj yerim bile hazırdı abim sağolsun ama olan oldu artıkBen meslek istemiyordum en başta. Sonra çok yanlış tercihler yaptım dershanem yüzünden. 90 ortalama ile 95 ortalamalık yerler yazdı. Ben de sonucunda mesleğe gittim. Şuan memnun muyum sorusunu sorsanız pek de memnun değilim fakat yine de meslek biliyorum. Yani en kötü ihtimalde bir şeyler yapabilirim. Mekatronik okuyorum; CNC torna ve freze, PLC, Bilgisayar programlaması falan biliyorum.
LGS puanıyla girmedikten sonra boş.Anadolu bana çok boş geliyor hocam staj yerim bile hazırdı abim sağolsun ama olan oldu artık
Bizim matematikçi arkadaşa 01 vermişti bana 03 05 08 diye gidiyordu notlar hamileydi izin aldı bir hoca geldi boş kağıda 14-15veriyordu gitti tekrar geldi başladı benim mesai 05 ilk sınav şimdi 13 aldım çalıştık tabiBiliyorum hocam benzerleri bende de var. Derste en aktif kişi olmama rağmen sözlüme 65 gireni var. Sınavda tek bir kodu yanlış yazdım diye sorunun tamamını silip 30 puan silen hgocam var.
Haklısın hocam şuan ki okul kötü olsa bile imam hatipten geçtiğim için yine iyi sayılırLGS puanıyla girmedikten sonra boş.
Bölümün ne ilerde o bölümde ilerlemeyi düşünmüyorsan liseyi bırak ve açıktan bitir 1 yıl zaman kaybın olmaz böylece tecrübe konuşuyor1 senem gitti 46 puanla kaldım çok pişmanım keşke biraz geri alıp zamanı sınavlara çalıssaydım kafayı yiyorum duvarları yumrukluyorum iyi düşünmeye çalışıyorum arkadaşlarla kafa dağıtıyorum ama gece uyuyamıyorum hayat durmuş gibi bi yandan diyorum 1 sene daha tekrar yapmış olurum off
bilişim okuyorum ve yazılımcı olmak istiyorumBölümün ne ilerde o bölümde ilerlemeyi düşünmüyorsan liseyi bırak ve açıktan bitir 1 yıl zaman kaybın olmaz böylece tecrübe konuşuyor![]()