Neler Yeni

Tüm kız evladına sahip Anne ve Babaların izlemesi gereken ibretlik belgesel..

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
Buraya bırakıyorum. 1 saat 10 dakikanıza değecek eminim.

Bura.K

80+ Silver
Operasyon düzenlenirken bile İçişleri bakanlığına haber verilmeden düzenlendi. Diğer türlü her haber verildiğinde bir şekilde operasyon başarısız oluyormuş, haber verilmeyince başarılı oldular.

İçişleri bakanlığında bile nasıl teşiklatlandıklarını siz düşünün. Herhalde bir teşkilatlanmayan biz kaldık.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Operasyon düzenlenirken bile İçişleri bakanlığına haber verilmeden düzenlendi. Diğer türlü her haber verildiğinde bir şekilde operasyon başarısız oluyormuş, haber verilmeyince başarılı oldular.

İçişleri bakanlığında bile nasıl teşiklatlandıklarını siz düşünün. Herhalde bir teşkilatlanmayan biz kaldık.
Dostum eskiden bu tür şeyleri çok araştırırdım ama artık saldım umurumda değil ama bu Adnan Oktar mason bu masonlarda Osmanlı zamanında kurulmuş bir teşkilat yıllar boyunca Türkiye nin tüm kurumlarına rahat bir şekilde sızmışlardır içimizde sinsi sinsi yaşıyorlar hala

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Beratta
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum eskiden bu tür şeyleri çok araştırırdım ama artık saldım umurumda değil ama bu Adnan Oktar mason bu masonlarda Osmanlı zamanında kurulmuş bir teşkilat yıllar boyunca Türkiye nin tüm kurumlarına rahat bir şekilde sızmışlardır içimizde sinsi sinsi yaşıyorlar hala
İçimizde oldukları konusunda katılıyorum ama biz halk olarak eskisinden daha güçlüyüz İnternet e erişimin bu denli yüksek olduğu şu dönemde bu tarz videoları yaymak belki de şuan mağdur olanlara ve ya olmaya aday olacaklara ilaç olabilir.

panda_1

80+

Belgeseli izlemedim ama bence içişleri bakanlığının başındaki isim önemli olan malum kişi döneminde tozcusu torbacısı kaçakçısı ile anılıyordu ama şuan ki bakan izlenimlerime göre tam aksi haraket ediyor ve bu takdir edilesi bir durum.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
İçimizde oldukları konusunda katılıyorum ama biz halk olarak eskisinden daha güçlüyüz İnternet e erişimin bu denli yüksek olduğu şu dönemde bu tarz videoları yaymak belki de şuan mağdur olanlara ve ya olmaya aday olacaklara ilaç olabilir.
Aç televizyonu bak Türk dizilerinin konularına sence kontrol bizde mi sanıyorsun? İnternette zaten her türlü kötü içeriğe rahatça ulaşılabiliyor hatta Youtube gibi büyük uygulamalar bile gözünün içine içine sokuyor bu yüzden bu devirde ben evliliğe de, çocuk yapmaya da karşıyım kontrol sende değil ayrıca herkes kafayı yemiş daha dün izledim otobüste yolcu olan adamın biri otobüse kaza yaptırmaya çalıştı şöför direnip büyük kazaya engel oldu ve bunu yapan adam serbest bırakılmış kısacası o otobüste benim çocuğu eşim falan olsa ben o adamı bulup dünyayı dar ederdim ona bu yüzden aile falan kurmak istemiyorum dünya iyice...

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,307
İsim
uwu
özgür olduğuna inanan kuklalarız..

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Adam şizofrenmiş. Öyle bir ülkeyiz ki Şizofren bir adamın bile peşinden gidip tarikat oluyorlar. Demem o ki DA olarak birleşirsek bir tarikat da biz kurarız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,926
Üyeler
161,164
Son üye
Memooooo
Top Bottom