Arama sonuçları: *

1. Sir Alex Ferguson

OBP puanınız kaç gelcek ?

Umarım gidersin
  2. Sir Alex Ferguson

9. sınıf zor değil 85ti ortalamam 10.sınıfta düzgün hocalar lazım ve günü gününe tekrar edip çalışmadığın zaman anca teşekkür alırsın.
  3. Sir Alex Ferguson

8. sınıfta 96'ydı :D
  4. Sir Alex Ferguson

11'e geçeceğim 70 gibi gözüküyor
  5. Sir Alex Ferguson

ODTÜ VS İTÜ ; Elektri̇k Elektroni̇k Vs Maki̇ne

Ben İTÜ makine seçerdim ODTÜ'de bazı sorunlar olduğunu duymuştum
  6. Sir Alex Ferguson

Sizce Milli Eğitim Bakanlığı NTV'de Neler Diyecek?

Okullar tatil olsa basın toplantısıyla söylerdi bence burda okullarımız hazır falan filan der.
  7. Sir Alex Ferguson

Okullar kapatılmalı sizce ? yeniden kapanmalar başlamalımı ?

Açık kalmalı online ders ders değil ol aşını git okuluna ha şöyle bir şey olabilir 3 gün yüz yüze 2 gün online olabilir riski azaltmak amacıyla ama tamamen online olmaz online isteyen arkadaşlarım genelde evde kalıp oyun oynamak için istiyorlar.
  8. Sir Alex Ferguson

Erasmus ücretlerini devlet okulu karşılar mı ? (Lise)

Sen karşılamıyorsun.
  9. Sir Alex Ferguson

Dönem sonu notlarınız kaç?

70- 10.Sınıf Fetret devri gibi bir şey yaşadım 2.dönem büyük ihtimalle düzeltirim ara tatilde sayısal çalışıp.
  10. Sir Alex Ferguson

Bir Derste Kalmak Hakkında Sorum Var

Onlar dahil ort. arttıracak derslerin sözlüsü daha girilmedi
  11. Sir Alex Ferguson

Teşekkürler salı günü gitmeyecektim ama gitmek farz oldu hocadan not dilenelim 🤠
  12. Sir Alex Ferguson

Hepinize teşekkürler belge alabiliyor muyum peki?
  13. Sir Alex Ferguson

İyi akşamlar bir sorum var ben 10.sınıfım kimya ortalamam sözlülerle 40 oldu (hoca iki sözlüyede 50 vermiş halbuki test kitabım tamdı) 2.dönem kimya ortalamam 60 olursa kimyadan geçer miyim? Yani bir dersten kalmak için 2 dönemin ortalaması mı hesaplanıyor?
  14. Sir Alex Ferguson

Matematik Hocası Kopya Çekmediğim Halde Kopya Çektiğimi İma Etti.

Okulda soruları nasıl çözdüğünü anlat
  15. Sir Alex Ferguson

Ülkemizdeki dil eğitimi ile ilgili

Evet almanca zor bir dil bende öğreniyorum ilk sınavdan 30 aldım sınıf ort. 50. Ama ingilizceyi iyi öğrenirsen Almanca'yı da öğrenirsin çünkü iki dilin de kaynaığı aynı ve çok benzer diller gerek cümle yapısı gerek kelimeler olarak. Ama telaffuzu Arapça'ya çok benziyor.
  16. Sir Alex Ferguson

Sizce okullar kapanir mi, kapanmali mi?

Bizim okulda 4-5 tane sınıf kapandı. Ve her sınıfta temaslılar var. Bizim sınıf 1 korona 1 temaslı. Kapanmaz ama 2 gün online 2 gün yüzyüze olsa iyi olabilir. Sayısal dersler yüzyüze geri kalanlar sözel olabilir bence. Veya ders saatleri 30dk olabilir. Çünkü tedbir yok.
  17. Sir Alex Ferguson

4 yıl arapça eğitimi gördüm en saçma ve öğrenilmesi zor dillerden biri. Türkçede arapça kelime var ama alfabe farklılığı, ve arapçanın telaffuzunun gırtlaktan olması zor kılıyor. Her dilde her dilden kelime var neredeyse ama öğernilmesi kolay mı? Hayır. Kelime olması kolay kılmıyor.
  18. Sir Alex Ferguson

Arapça öğretilmesi bence yanlış. Öğrenmek isteyen imamhatiplerde öğrenebilir. Araplarla yakın ilişkide olmamızın tek sebebi islamın kullanılması. Ve arapça kolay bir değil çok zor bir dil ve öğretilmesi tamamen gereksiz bence. Kısaca hayır arapça öğretilmemeli onun yerine İngilizce'nin daha çok...
  19. Sir Alex Ferguson

Okulda sınavlardan aldığınız en düşük not?

28 ikinci yabancı dil (2 hafta karantinadan dolayı okula gidememem ve sınavın kazık olması yüzünden bu kadar düşük sınıf ort:50)
Top Bottom