Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Sınıfta Kopya Çeken Sevgili Çift Ne Yapmalıyım?

Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama sev ya da sevme ispiyonculuk güzel bir şey değil ilerde arkadaşın kalmaz hiç.Liseye yeni geçmişsin kopya sana çok ekstrem bir şey gibi gelebilir ama lisede çok normal daha neler neler göreceksin sigara,Alkol....Ben yandım onlar da yansın mantığı kadar gıcık...
  2. Sirius Blackw

Askerlikmi polislikmi?

Olmuyo öyle.
  3. Sirius Blackw

Askerlikmi polislikmi?

Askerlik psikolojik anlamda daha zor ama üstesinden gelebileceğine inanıyorsan güzel meslek.Polislik bu ülkede sıkıntı müdahale etmesen suçlu oluyorsun çekip vursan açığa alınıyorsun ama evet daha sosyal bir meslek.
  4. Sirius Blackw

Ders çalışmayı nasıl sevebilirim?

Çok boş çarsın.
  5. Sirius Blackw

Ders çalışmayı nasıl sevebilirim?

Pc yi kaldır.
  6. Sirius Blackw

Okul ile birkaç sorum olacaktı

Yasal olarak evet var ama hocalar bırakır mı bırakmaz mı bilinmez.
  7. Sirius Blackw

Okul ile birkaç sorum olacaktı

6 dersten geçemezsen kalıyorsun diye biliyorum.
  8. Sirius Blackw

Sosyal bilimler lisesi nasıldır?

Hocam net cevap vermiyor ki boğacağım bu çocuğu.Tarihe ilgisi var bende farkındayım bunun fakat öğretmenlik önü açık mı sizce?Yeterli para alabilir mi?
  9. Sirius Blackw

Yani hocam ne meslek tercih edeceğini kendi de bilmiyor galiba sözel bölüm okursa önünde ne gibi meslek imkanları var? 1688403792 Ben de 5 sene okudum liseyi pek dezavantajı olmadı aslında.Sadece sosyal olmadığını ben de biliyorum ama genelere göre mat ders saati düşük.
  10. Sirius Blackw

Hayır.
  11. Sirius Blackw

Kardeșim Sosyal bilimler ve 2 anadolu lisesi kazandı iyi okullar arasından.Sözele yatkın kendisi Sosyal bilimlerin dersleri ilgisini çekiyormuș ama Sözel okursa karșısında ki iș imkanları kısıtlı gibi geldi bana ona da öyle geliyor ki sanırım arada kalmıș gibi.Sosyal bilimler lisesinden çıkıp...
  12. Sirius Blackw

Fen ve Türkçe öğretmeni lazım

Yok sahibinden de öğretmen ilanları var.
  13. Sirius Blackw

Fen ve Türkçe öğretmeni lazım

Otobüs mü çeviriyon.Git sahibindene bak.
  14. Sirius Blackw

LGS için 4 Ay yeter mi??

Olurda aman aman bir șey bekleme 200 civarından bu saatten sonra 430 lara falan çıkamazsın.
  15. Sirius Blackw

Yarın Arapça sınavım var ve tek bir harf bile bilmiyorum

Ha dünün konusuymuș farketmedim.Naptın iyi geçti mi bari.
  16. Sirius Blackw

Yarın Arapça sınavım var ve tek bir harf bile bilmiyorum

Arapçayı müfredata koyanı seviyim*Kanka yanlıș örnek olmasın kopya çek derim.
  17. Sirius Blackw

Hadi 1 cümle ile ders motive cümlesi yazın

Daha da moralim bozuldu lan
  18. Sirius Blackw

Lise de Erasmus olayı nasıl oluyor?

Okul açıklama yapar oksuğu zaman.
  19. Sirius Blackw

Lise de Erasmus olayı nasıl oluyor?

Kanka hiç gitmedim keșket gitseydim.Pasaport falan ayarlıyorlar sanırım ve gideceksen polonyaya git imkanın varsa.
  20. Sirius Blackw

Ne okumak istediğimi bilmiyorum

Parası önemli tabi ona bir șey demiyorum ben olsam ben de 5 bin lira alcam diye tezek bilimi okumam da 20.000 bin alacağım diye de sevmediğim ilgi duymadığım mesleği yapmam.Daha öncesinde böyle bir hataya düștüm inan zulüm dostum.Akșam eve gideceğim diye saniyeleri sayıyordum.Sıfır șaka kafamı...
Top Bottom