Neler Yeni

LGS için 4 Ay yeter mi??

QWuiet

80+ Bronze
Arkadaşlar LGS için nerdeyse hiç çalışmadım sizce derslere asılsam toparlayabilir miyim deneme son deneme sınavım çok kötü geçti 220 puan almıştım galiba iyice düştüm ilk denemeden 298 almıştım. Dersleri iyice saldım tatilde birde yeni nesil sorulara hiç kafam basmıyor matematikten 2 soru yaptım oda 1 doğru diğeri yanlıştı. Pp dende anlayacağınız üzere arabaları çok seviyorum ve dersleri ondan daha önemsiyorum sizce kendimi resetlesem derslere asılsam toparlayabilir miyim?

BySamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Samet Aydoğdu
Arkadaşlar LGS için nerdeyse hiç çalışmadım sizce derslere asılsam toparlayabilir miyim deneme son deneme sınavım çok kötü geçti 220 puan almıştım galiba iyice düştüm ilk denemeden 298 almıştım. Dersleri iyice saldım tatilde birde yeni nesil sorulara hiç kafam basmıyor matematikten 2 soru yaptım oda 1 doğru diğeri yanlıştı. Pp dende anlayacağınız üzere arabaları çok seviyorum ve dersleri ondan daha önemsiyorum sizce kendimi resetlesem derslere asılsam toparlayabilir miyim?
Kardeşim ben hiç çalışmadım 300 aldım ama istediğim yazılım lisesi vardı ben obp ile girdim sen çalış 4 ay yeterli asil derslere güzel bı lise güzel bı üniversite demektir

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
Bende 8. sınıfım benim son denemem 398di sana tavsiyem şu hangi derste kötüsün fen matematik türkçe için diğerlerş sana 1 puan getiricek onları fullemen ya da 1 yanlış yapman lazım hemen yeni nesil alma klasik teog tarzında sourulara başla ama önce ilk seneyi direk bitir 2. dönem hiç çalışamazsın zaman olarak yeterli ama çalışırsan belki 380 ya da 420 seviyelerine gelirsin şuan ki durumuna göre

QWuiet

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 8. sınıfım benim son denemem 398di sana tavsiyem şu hangi derste kötüsün fen matematik türkçe için diğerlerş sana 1 puan getiricek onları fullemen ya da 1 yanlış yapman lazım hemen yeni nesil alma klasik teog tarzında sourulara başla ama önce ilk seneyi direk bitir 2. dönem hiç çalışamazsın zaman olarak yeterli ama çalışırsan belki 380 ya da 420 seviyelerine gelirsin şuan ki durumuna göre
Yani sıfırdan tekrar mı yapayım

asbiee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Abdullah Tok
son 1 buçuk ay herşeyi bırakıp konuların sadece ortasına ve sonuna çalıştım puan 345 civarıydı daha erken başlarsan seni daha memnun edebilir

FloxY | Arda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Ahmet Arda Kıyavman
bu arada matematik min 10 soru yapıp sinin doğru olması lazım türkçe en az 16 doğru fen 16 doğru güzel yerlere gelirsin çok değil ama :D

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Olurda aman aman bir șey bekleme 200 civarından bu saatten sonra 430 lara falan çıkamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
muhammed ali alkış
şimdi ben fende okuyorum knka konu eksiğine bağlı her şey ben sürekli konu çalıştığım (tamamlamak için test çözüyordum) son 1 ay full evde deneme yaptım kendime matematik sadece zorluyabliir gerisi basit knka

Berke123

80+ Bronze
geçen yıl lgs döneminde konu eksiğim vardı(hatta konu eksiğiyle girdim inkılap ve dinde) ve çok deneme çözmedim bunlardan pişmanım ayrıca yeni nesil soru çöz çözemediğine internetten çözümüne bak geçen sene 451 yaptım bu arada

QWuiet

80+ Bronze
bu arada matematik min 10 soru yapıp sinin doğru olması lazım türkçe en az 16 doğru fen 16 doğru güzel yerlere gelirsin çok değil ama :D
Normalde derslerinde çok iyiyim fakat yeni nesil sorularda tıkanıyorum

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,025
İsim
kilan embappe
Konu eksiği bırakma knk net söylüyorum...
1. Dönem hiç çalışmadıysan 1. Dönem konuların asıl bence...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,052
Üyeler
164,950
Son üye
nopc
Top Bottom