Neler Yeni

LGS için 4 Ay yeter mi??

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
ben dönem başından beri 1 kere bile ders çalışmadım denemelerde hep 380 390 alıyordum. dersleri dikkatli dinlesen aslında gayet rahat yapabilirsin. tabii ben o puanları aldım ama konular şu an az olduğu için. zaten sözel full yorum sorusu soruyorlar çok az bilgi sorusu soruyolar. sayısala düzgü çalışıp bolca soru çözsen gayet rahat yaparsın. ben de ders çalışmaya başlasam mı diye düşünüyorum bu tatilde de 1 soru bile çözmedim 😀

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
Arkadaşlar LGS için nerdeyse hiç çalışmadım sizce derslere asılsam toparlayabilir miyim deneme son deneme sınavım çok kötü geçti 220 puan almıştım galiba iyice düştüm ilk denemeden 298 almıştım. Dersleri iyice saldım tatilde birde yeni nesil sorulara hiç kafam basmıyor matematikten 2 soru yaptım oda 1 doğru diğeri yanlıştı. Pp dende anlayacağınız üzere arabaları çok seviyorum ve dersleri ondan daha önemsiyorum sizce kendimi resetlesem derslere asılsam toparlayabilir miyim?
Başka bir seçeneğin olduğunu sanmıyorum, bu 1 haftalık tatilde bile konu eksiklerini kapatsan yeni nesil soru çözmeye çalışsan 400 civarı alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali Şahin
Arkadaşlar LGS için nerdeyse hiç çalışmadım sizce derslere asılsam toparlayabilir miyim deneme son deneme sınavım çok kötü geçti 220 puan almıştım galiba iyice düştüm ilk denemeden 298 almıştım. Dersleri iyice saldım tatilde birde yeni nesil sorulara hiç kafam basmıyor matematikten 2 soru yaptım oda 1 doğru diğeri yanlıştı. Pp dende anlayacağınız üzere arabaları çok seviyorum ve dersleri ondan daha önemsiyorum sizce kendimi resetlesem derslere asılsam toparlayabilir miyim?
LGS o kadar korkulacak bir şey değil. 1 yıl dershaneye gittim ve o 1 yıl içerisinde adam akıllı hiç ders çalışmadım 350 aldım çalışsam belki 400 450 alırmışım. Tabii benim önerim herkesin de olduğun gibi şimdiden başla 4 ay yeterli bir süre.

Top Bottom