Bilgisayar Geç Açılıyor

Reaksiyon skoru
9
Son birkaç gündür bilgisayar geç açılıyor. Düğmeye basıyorum fanlar normalden daha hızlı ve sesli çalışıyor 40 50 saniye civarı bu şekilde ve ekran siyah daha sonra fanlar yavaşlıyor bilgisayar açılıyor nedendir sizce

Son birkaç gündür bilgisayar geç açılıyor. Düğmeye basıyorum fanlar normalden daha hızlı ve sesli çalışıyor 40 50 saniye civarı bu şekilde ve ekran siyah daha sonra fanlar yavaşlıyor bilgisayar açılıyor nedendir sizce
BIOS'dan memory context restore ayarını açmayı denediniz mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk açtığınızda yine geç açılabilir sonra sistemi kapatıp tekrar deneyebilirsin ben öyle çözmüştüm

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk açtığınızda yine geç açılabilir sonra sistemi kapatıp tekrar deneyebilirsin ben öyle çözmüştüm
DDR5'te normal bir durum bu sistem ramleri kontrol ediyor memory context restore ve power down ayarlarını kapalı tutmanızı öneririm stutter sorunlarına sebep olabilir. Sistem geç açılsın problem değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,730
Üyeler
195,439
Son üye
Rahqaan
Geri