Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

Vefat sonucu oluşan devamsızlık ile 30 gün geçilirse sınıfta kalınır mı?

Öncelikle Allah rahmet eylesin. Olabildiğince gitmeye çalış. Özürsüz 10.5 demişti liseye giden kuzenim. Özürlü sınırını bilmiyorum fakat birinci derece aile olduğunda maksimum 10 gün oluyor. Bu bir hak olarak toplanmıyor ama. Sen 6 günle bitirmişsin o süreci. 4 gün kullanmadığın için 4 günün...
  2. SorryImSoBussy

A B C ingilizce seviyesi tespiti

Aksini söylemedim. Senin seviyeni belirlemek için MEB onayına ihtiyaç yok. Resmi bir iş içinse yapsın tabii. Amaç nedir? Neden seviye belirleme istiyor? 2 yıl geçerliliği bulunuyor.
  3. SorryImSoBussy

A B C ingilizce seviyesi tespiti

Onları boşver. Onlar en uç nokta. Akademik ya da yl, doktora yapmayacaksan, yurtdışına iş başvurusu gerçekleştirmeyeceksen gerek yok. Kurumsal bir İngilizce kurs firmasından online olarak bu sınava katılabilirsin.
  4. SorryImSoBussy

AÖL sınavları saat kaçta bitiyor?

Biter. Her ders için süre 30dk diye biliyorum.
  5. SorryImSoBussy

Bu cümlenin Türkçesi nedir

Cennet sadece bir değil, iki hatta üç hediye verir.
  6. SorryImSoBussy

Haftada 3+1 Aktif Gün Ayırarak İngilizce Öğrenme Projesi

Katıldım sunucuya. Speaking yapıldığında memnuniyetle katılabilirim.
  7. SorryImSoBussy

Kaç dersten kalırsak sınıfta kalırız?

Zayıflarda sorumlu geçiyorsun bildiğim kadarıyla. Sonraki sene o dönemin o dersini ayrıca girerek vermen gerekiyor. Bu sene kuzenim mesela 11. Sınıf fakat 10. Sınıfın edebiyatını da verecek.
  8. SorryImSoBussy

Fizik projesini nasıl halledebilirim?

Bing e giriyorsun. Sohbet alanından çatır çutur güzel bir makale yazdırıyorsun. Sonra o makaleyi alıp chatgpt ye tekrar farklı cümlelerle yazdırıyorsun. Ödevin tamamlanıyor. Yazıyı okuyup doğruluğunu teyit etmeyi unutma
  9. SorryImSoBussy

🗳️ Türkiye Seçimlerindeki Oy Sistemi Ve Oy Kullanırken Dikkate Alınması Gerekenler 🗳️

Aklıma bir şey takıldı cevabını bulamadım. Partilerin olduğu pusulada ittifak içerisindeki partilerin hepsine basabiliyor muyuz mührü? A ve B partileri ittifak mesela. Hem A hem de B ye basabiliyor mu? Bu durumda baraj için ittifak mı sayılıyor yoksa parti mi?
  10. SorryImSoBussy

Farklı bölüm okuyup yazılımcı olabilir miyim?

Okumak zorunda değilsin çünkü sen serbest meslek erbabı olacaksın, İyi kod yazman yeterli çünkü sen proje yönetmeyecek her zaman birinin piyonu kalacaksın, Kendini geliştirmek için mühendis olmak zorunda değilsin çünkü saygı görmek ve bilgini kanıtlamak istemiyorsun, Freelance çalışarak...
  11. SorryImSoBussy

Okullar yazılı yapabilir mi?

Yazık kafana. Demekki tek 11. sınıf olup bi cacıktan anlamayıp herşeyi sağına soluna soran ve okulların eğitim yeri olmadığını düşünen kişi kuzenim değilmiş. Ortak bir durum mu bu acaba?
  12. SorryImSoBussy

Bilgisayar Programcılığı Yurtdışı İmkanı Nasıldır?

Bilgisayar programcılığı mezunu kolay iş bulamaz. Mühendisliği tamamla.
  13. SorryImSoBussy

Okukumuz Hakkında Aşşırı saçma olay

İki gündür liseler hakkında harika konular açılıyor.
  14. SorryImSoBussy

Okulda Derste Uyumak Suç Mu?

Söylediklerimden bir şey çıkaramamış olmana gülerim. En azından belli bir yaşa kadar görmüş geçirmiş ve birşeyleri tecrübe etmiş birisi olarak konuşuyorum. Öğretmen değilim ama mesleki anlamda uzman öğreticiyim. Nasıl ki kimsenin benim zamanımı çalmasına izin vermediğim gibi öğretmenlerin de...
  15. SorryImSoBussy

Çalış. İşin ne? Ben nasıl işe gittiğimde tek görevim kendi yaptığım işimse, senin de oradaki tek görevin dinleyip, deneyip, okuyup kendini geliştirmek. Dersi sadece öğretmenden bekleyen, araştırmaya ve öğrenmeye merakı olmayan insan bi baltaya sap olamaz. Açık ve net.
  16. SorryImSoBussy

Tüm sayfaları okudum. Çok eğlendim gece gece. Günümüz liselileri cidden okulu okul değilde sirk sanıyormuş :) Derste uyumak nedir ya? Niye gidiyorsun ki okula? Gitme, öğretmeni de yorma. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor arkadaşlar. Dünya, siz olmasanız da dönüyor...
  17. SorryImSoBussy

Nasıl Satranç öğrenirim?

Chess24 Türkiye youtube kanalı en iyisi bence. Çok tatlı pozisyonlar gösterip bulmacalar çözdürüyorlar. Ne sıkıyorlar, ne bayıyorlar. Satrancı severek anlatıyorlar. Bazı videoları cidden iyi. Bir de eski milli takım oyuncusu vardı adını unuttum. Milli takımı bırakıp satranç öğretmeye...
  18. SorryImSoBussy

Nasıl Satranç öğrenirim?

İzleyerek, okuyarak, deneyerek. Satranç ezbere dayalı bir oyun. Onlarca çeşit farklı ilerleyişi mevcut. Oynaya oynaya yeni şeyler deneye deneye öğreniyorsun.
  19. SorryImSoBussy

Finallere girmeden bütünlemeye girilir mi?

Bğt hakkı diye bir şey yok. Dersi vermediysen Büte girersin. Bu kadar uzak olmayın öğrenimden.
Top Bottom